U Cineplexx Split kina za samo 19 kuna

Cineplexx akcijaTko kaže da je odlazak u kino skup? Kojeg filmofila mogu zadovoljiti mutne "Cam" kopije friških filmskih hitova skinutih s torrent siteova (o nelegalnosti takve rabote da i ne govorimo)? Srećom ima rješenja. Kina Cineplexx Split su za istinske ljubitelje sedme umjetnosti (i one koji će to tek postati) snizile cijenu kino ulaznica od ponedjeljka do srijede na samo 19,00 kn! Sve ostale dane gratis su kokice. Akcija traje do 31. kolovoza, a odnosi se na 2D projekcije i filmove koji traju kraće od 120 / 140 minuta ...


U CINEPLEXX I MOVIEPLEX KINA ZA SAMO 19,00 KN

Izvor: Cineplexx Split

cineplexx kinaAkcija traje do 31. kolovoza kada će se upravo u navedenim kinima prikazivati neki od najvećih svjetskih filmskih hitova, kao što su novi nastavci Pirata s Kariba, Transformersa, Harryja Pottera, Mamurluka 2; animirani hitovi Štrumpfovi, Auti 2, Medvjedić Winnie, Kung Fu Panda 2; te pravi spektakli poput Super 8, Rise of the Apes i Green Lantern.

Navedena posebna cijena odnosi se isključivo na 2D projekcije i filmove koji traju kraće od 120 / 140 minuta. Za duže naslove i 3D filmove plaća se nadoplata po važećem kino cjeniku.

Povezani članci

Who's Online

We have 203 guests and one member online

  • admin