Kino Mediteran Omiš: 'Vlast' i 'Gordon i Paddy'

Posljednje Kino Mediteran gostovanje u Omišu u 2019. godini organizira se u nedjelju, 8.12. uz dvije nove filmske avanture. U 17 sati prikazuje se "GORDON I PADDY - SINK", animirani film za djecu, a u 18:30 sati izvrstan španjolski politički triler "VLAST". Ulaznice su 20kn, a blagajna je otvorena pola sata prije projekcije.
VLAST, kratki sinopsis: Manuel Gómez Vidal zvani Šeks karizmatični je i popularni političar u svojoj regiji: uživa visoki društveni položaj, ima sretnu obitelj i mnoštvo prijatelja. Istovremeno, on je korumpirani političar koji se godinama bogati koristeći javna sredstva. Nakon neuspjelog pokušaja prikrivanja afere bliskog suradnika, Manuel i sam biva izložen oku javnosti. U novonastaloj situaciji, članovi stranke pokušavaju krivnju za čitavu aferu prebaciti na njega, no Manuel se neće tako lako predati. Koliko je daleko osoba spremna ići kako bi zadržala moć? Film je dobitnik 7 nagrada Goya, uključujući one za najbolju režiju, scenarij te glavnog i sporednog glumca..

GORDON I PADDY - SINK

Kratki sinopsis: Šef policijske uprave, žabac Gordon, sprema se za mirovinu i mora pronaći novog pomoćnika koji će ga zamijeniti. Pametna mišica odličnoga njuha Paddy čini se kao idealan kandidat. Zajedno pokušavaju riješiti Gordonov posljednji slučaj, misteriju nestalih lješnjaka koju je prijavila lokalna vjeverica. Je li ih možda uzela lukava lisica? Gordon i Paddy će uskoro saznati.

Povezani članci

Who's Online

We have 252 guests and no members online