Zanimljivosti..

Seks na plaži?

seks na plažiDobro bi došao u ovo burovito vrijeme! Da se je barem nekako zagrijati na plaži.. No dobro, internet portal 'Holiydaycheck' istražio je u kojim je turističkim destinacijama seks na plaži tek manja nepodopština, a gdje je teško nedjelo koje se kažnjava i zatvorom. Naime, u svakoj državi postoje zakoni koji zabranjuju golotinju na javnom mjestu, ali kazne se kreću od nekoliko desetaka eura pa sve do nekoliko godina iza rešetaka. Od europskih država, Rumunjska najstrože kažnjava „vesele aktivnosti“ na pijesku - ljubavnicima prijeti do 7 godina zatvora! 'Vruće igre' na otvorenom nepoželjne su i u Hrvatskoj i u Španjolskoj. Ako Vas uhvate na djelu na "Mediteranu kakav je nekad bio" očekuje vas kazna do 150 eura ili do 30 dana zatvora. U Španjolskoj pak zakon propisuje globu do vrtoglavih 75.000 eura! Dakle, zaboravite 'skrivene' plaže Ibize. Bolje vam se grčit na Hvaru ili Zrću! S druge strane, skandinavske države blagonaklono gledaju na ljetne avanture. U najgorem slučaju prijestupnici mogu ostati bez nekoliko desetaka eura, a ako ih posluži sreća, mogu proći tek s blagim upozorenjem. U nastavku pročitajte u kojim se turističkim mekama isplati upustiti u "slatki grijeh" na otvorenom, a gdje se valja držati spavaće sobe ...


SEKS NA PLAŽI ?

Gdje se blagonaklono gleda na ljetne avanture, a gdje se treba paziti da se ne završi - u zatvoru

Izvor: Holiydaycheck

na plaži


Hrvatska

"Kad srce kaže seks na plaži, mi kažemo bolje ne!". Nestašne turiste na Jadranu očekuje globa do 150 eura, a najtežim slučajevima prijeti i kazna do 30 dana zatvora. Prava sitnica u usporebi s Rumunjskom.


Španjolska

Zemlja koja u turističkim aranžmanima nudi ljetovanje uz umjetnu oplodnju i brak za lezbijke, nije ljetna oaza za intimne trenutke u prirodi i društvu. Na španjolskim plažama mogu "uživati" samo milijunaši.

Kazne su drakonske do 75.000 eura! Pa vi idite na Mallorcu, Ibizu... Bolje vam se grčit na Hvaru ili Zrću!
 

na plaži


Njemačka

Seks na otvorenom nije dopušten. Osim novčane kazne, razuzdani parovi mogu očekivati i "hlađenje" iza rešetaka do najviše jedne godine.


Rumunjska

U Rumunjskoj je seks na plaži državni neprijatelj broj 1. Ljubavnicima prijeti čak 7 godina zatvora!


na plaži


Bugarska

Za one koji vole spojiti izležavanje na plaži i tjelesne užitke, Bugarska je top destinacija. Zaigrani parovi mogu očekivati samo opomenu, novčane kazne ne postoje. Bravo Sofija!


Skandinavske zemlje

Skandinavske zemlje raj su za turiste koji svoje ljubavno umijeće žele podijeliti sa slučajnim prolaznicima. U Švedskoj samo kazna od 50 eura, u Norveškoj čak ni to – tek upozorenje. Finska golotinju kažnjava opomenom ili novčanom kaznom u iznosu od 10 posto mjesečnog prihoda.


sirena

Povezani članci

Who's Online

We have 255 guests and no members online