Zanimljivosti..

Novo u kinima: Princeza i žabac (i par Morgana) ispod Duge

princeza i žabacdugaOd četvrtka u Broadway kinima Brodarica prikazuju pretpremijerno animirani film za djecu "Princeza i žabac" ("The Princess and the Frog") sinkroniziran na hrvatski jezik, te premijerno romantičnu komediju (s Hugh Grantom, dabome!) "Što je novo s Morganima?" ("Did You Hear About the Morgans?"), te hrvatski dugometražni animirani film Joška Marušića "DUGA". Film "Duga" preporučen je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, kao istinski nacionalni kulturni i umjetnički proizvod, koji pronalazi u području odgoja i obrazovanja cijeli spektar aktivnosti na razini predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja.. Ukratko, djeco u kina! ...


NOVO U KINIMA


Princeza i žabac (i par Morgana) ispod Duge


Hugh i Sarah


Izvor: Broadway Brodarica

dugaDuga“ je film o djeci u povijesti, njihovim stradanjima u ratovima o kojima se najmanje govori: ratovima među generacijama, koji tinjaju na vječnom prijeporu dominacije, napretka, manipulacije i arhetipskih vrijednosti. To je poticajna i dirljiva priča namijenjena školskoj djeci, ali poučna i odraslima, prepuna povijesnih reminiscenci i narativnih digresija.

Kompleks kina u PC Joker se pridružio projektu redatelja Joška Marušića i Ministarstvu da s prikazivanjem filma "Duga" potaknu svijest o vrijednosti korištenja razgovora pri odgojno-obrazovnom radu, pod motom – Učimo razgovorom!

 

joško marušić

Povezani članci

Who's Online

We have 583 guests and no members online