Znanstveni magisterij na Milanskom sveučilištu

Politecnico di Milano, jedno od najboljih tehničkih sveučilišta na svijetu, s više od 42.000 studenata, 1200 redovitih profesora i istraživača te preko 1300 gostujućih profesora od kojih su mnogi dobitnici prestižnih svjetskih priznanja, a nekolicina i nobelovci, otvara svoja vrata i splitskim, odnosno hrvatskim studentima na magistarskim studijima iz urbanizma, zaštite okoliša, arhitekture, građevine, informatike, strojarstva, produkt dizajna, menadžmenta, ekonomije i industrijskog inženjeringa. Predstavnici sveučilišta boravit će u Splitu od 19. do 22. siječnja, te će održati prezentacije i informativne sastanke sa zainteresiranim studentima koji žele upisati magistarski studij na Politecnico di Milano ...

ZNANJE-IMANJE
PRIMAMLJIVA PONUDA S JEDNOG OD NAJBOLJIH TEHNIČKIH FAKULTETA NA SVIJETU

Milansko sveučilište traži naše inžinjere

Piše: Dijana Barbarić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Budući da se radi o državnom sveučilištu, cijene studiranja su povoljne uz mogućnost dobivanja stipendija za školarinu i smještaj. Detalji potražite na web adresi www.bhvedu.com ili na broj (01) 481 22 00.

Uz dvogodišnji znanstveni magisterij može se pohađati i Alta Scuola Politecnica, poseban program za mlade talente koji žele razviti interdisciplinarna znanja.

Povezani članci

Who's Online

We have 167 guests and no members online