U Omišu uhićene hladnokrvne ubojice sarajevskog konobara

konobarOmiški su policajci uhitili dvije osobe, državljane Bosne i Hercegovine, za kojima je bila raspisana Interpolova tjeralica. Riječ je o Edinu Vuku i Anelu Heraku, obojica 22-godišnjaci, osumnjičenim za ubojstvo Amara Mistrića, 23-ogodišnjeg konobara koji je dvojac odbio poslužiti pićem. - Osobe za kojima je izdata tjeralica zbog kaznenog djela ubojstva su sada u policijskoj postaji u Omišu, s njima će se obaviti obavijesni razgovori i trebali bi biti privedeni pred istražnog suca - kazala nam je Marina Kraljević-Gudelj, glasnogovornica PU Splitsko-dalmatinske ...


OMIŠ

Hladnokrvne ubojice sarajevskog konobara uhićene u Omišu

Piše: Milena Budimir / Jutarnji List
Izvor: Jutarnji List

Glasnogovornica PU SD istaknula je dobru suradnju policije Hrvatske i Bosne i Hercegovine, rekavši kako je policija bila obavještena da se dvojac nalazi na području naše županije.

Zbog ubojstva mladog Amara Mistrića cijelo se Sarajevo diglo na noge. Više stotina Sarajlija je tako provelo noć na ulicama protestirajući i tražeći što hitniju akciju uhićenja, blokirali su sve prometnice na Čengić Vili, četvrti gdje se ubojstvo dogodilo i gdje je mlada žrtva i živjela.

Ubili konobara jer im je odbio poslužiti piće

Ubojstvo se dogodilo u četvrtak, pet minuta iza ponoći, u sarajevskom kafiću Ochorios. Jedan od dvojice mladića je pucao iz pištolja u konobara koji im je odbio poslužiti piće, Konobar Amar je umro od posljedica ranjavanja tri sata poslije na Kliničkom centru Sveučilišta u Sarajevu.

Ubojicama su u bijegu pomogli Almir Bravo (22) i Mithat Čehajić (21), odvezli su ih s mjesta zločina, navodno, prema Vogošću.

Omiški su policajci uhitili dvije osobe, državljane Bosne i Hercegovine, za kojima je bila raspisana Interpolova tjeralica. Riječ je o Edinu Vuku i Anelu Heraku, obojica 22-godišnjaci, osumnjičenim za ubojstvo Amara Mistrića, 23-ogodišnjeg sarajevskog konobara.


ubojice konobara