Izbori u omiškom SDP-u

Na unutarstranačkim izborima u omiškoj podružnici SDP-a pobjedio je Ivan Kovo koji je glasanjem izabran za prvog čovjeka omiškog SDP-a, te će Gradsku organizaciju voditi iduće četiri godine. Članstvo je na unutarstranačkim izborima provedenim u petak, 15. studenog 2013, u sjedištu GO SDP-a, u Omišu tako odlučilo. Voljom glasača Ivan Kovo je dobio 41 glas, a njegov protukandidat Petar Baučić dva glasa. Matko Tafra je izabran za novog-starog potpredsjednika, a osim predsjednika omiški SDP je dobio i novi gradski odbor u koji su ušli: Srećko Kovačić, Zoran Katušić, Irena Zečić, Nikša Dinčić, Sanja Zovko, Emilija Bietry i Josip Radmilo ...

OMIŠ

U omiškom SDP-u zapuhali novi vjetrovi

Piše: Josip Radmilo / Omis-info

Čini se da su i u omiškom SDP-u zapuhali neki novi vjetrovi koji su otpuhali staro vodstvo, a otvorili prostor mladim i obrazovanim ljudima.


(Napokon! Bravo za omišku lijevu političku opciju..
 Nažalost, svega par kilometara zapadnije, u Dugom Ratu, nekakvi novi vjetrovi, a čini mi se ni orkan, ne bi mogli otpuhati Bernardina Petrića, "nezamjenjivog" čelnika SDP Općine Dugi Rat,  u političku penziju.. op. ur.)