Kukuriku koalicija dalmatinsku kampanju počela u Radmanovim Mlinicama

Čelnici oporbe u Radmanovim mlinicamaKukuriku koalicija je kampanju u najjužnijoj 10-toj izbornoj jedinici započela u Radmanovim Mlinicama. Novinarima su se predstavile perjanice koalicije Zoran Milanović, Radimir Čačić, Vesna Pusić i Silvano Hrelja ali bez Ivana Jakovčića, piše portal SEEbiz. - Uz sve potencijale koje imamo mi spavamo! Vrijeme je da se Hrvatska probudi! - poručio je "budući" hrvatski premijer Zoran Milanović dodajući kako njihova koalicija ima u pripremi niz projekata ...


IZBORNA GODINA

Kukuriku koalicija dalmatinsku kampanju počela u Radmanovim Mlinicama

Izvor: SeeBiz, DalmacijaNews
Foto: Vladimir Ivanov / Cropix


Naime ulazak Hrvatske u Europsku uniju sam je po sebi veliki uspjeh, no taj uspjeh treba i iskoristiti na najbolji mogući način i iskoristiti ga za gospodarski uzlet naša zemlje.  - Izgovore nemamo, ali imamo rad i projekte - naglasio je Milanović.

Najduhovitija u predstavljanju novinarima bila je Vesna Pusić koja je premijerku Kosor i njenu svitu usporedila s bajkom Ivica i Marica.  - Oni bacaju kamenčiće, kamene temeljce nadajući se da će tako vratiti vlast - kaže Pusić kritizirajući očiglednu kampanju HDZ-a i Kosor koja se ogleda u aktivnostima Vlade u posljednje vrijeme.

političari na Cetini
 

Zbog političkog skupa nastao prometni kolaps

Piše: Božo Pavković / DalmacijaNews

Skup aktivista i članova stranaka Kastavske skupine (SDP, HNS, HSU i IDS) koji je danas održan u Radmanovim mlinicama  izazvao je popriličan prometni kolaps. Naime, najviše su izgubili rafteri, odnosno njihovi gosti koji se iskrcavaju točno u Radmanovim mlinicama.

Uz uobičajene posjetitelje poznatog odmorišta danas je na skup došao i veliki broj stranačkih pripadnika zbog čega je uska cesta bila pretrpana automobilima. A tek kada su se stvorila dva autobusa koja voze na toj liniji nastao je potpuni kolaps koji je trajao skoro dva sata.

Rafteri su se požalili kako je to stvorilo probleme njima i njihovim gostima koji su više od dva sata bili zarobljeni na Cetini, a mnogi od njih su žurili doma ili na trajekte. S druge strane organizatori skupa su nam kazali kako su i njihovi članovi zbog velike gužve kasnili i do 40 minuta.

Problem je riješen tek nakon dolaska policije koja je zamolila goste Radmanovih mlinica da uklone svoje automobile i raščiste cestu što je ubrzo i učinjeno.

Povezani članci

Who's Online

We have 192 guests and no members online