Noćna Patrola: Omiš, Duće, Podstrana

Omiš noćuMirisi ljeta istiskuju sjećanja na prazan zimski Omiš i svu zabavu ponovno vraćaju u prvi plan. Osjeti se to i u brojnim kafićima omiške stare jezgre, a posebne atrakcije, lokacije za najluđe provode i partijanja svakako su plažni objekti "La Vida Loca" u Dućama i "M-caffe" u Podstrani gdje su atmosferu do usijanja jednog od minulih vikenda doveli Tony Cetinski (Duće) i Saša Matić (Podstrana). Za Matićev nastup u M-caffeu doslovno se tražila karta više. Kate, Višnja i Antonija kažu kako im je koncert jedan od najjačih događaja ovoga ljeta ...


NOĆNA PATROLA

Tulum na plaži uz živu svirku

Zagrijavanje U Omišu, pa provod pa plažama Duća i Podstrane

Piše: Jakov Žarko / Slobodna Dalmacija
Foto: Tomislav Čubelić / Cropix, Fejs

Dugoraćani, Dućani, Omišani i oni iz okolnih mjesta najbolju ljetnu zabavu pronalaze izvan grada na ušću Cetine, u popularnim plažnim objektima gdje ih najviše privlači živa glazba.

saša matić

- Matić je zmaj, pa pogledajte kako čovik piva, fenomenalan je, napravija je pravu akciju. Ma koji Hvar, za tamo poć tribaš doslovno podignit kredit, ovdi smo blizu kuće, a u stvari čini se kao da smo daleko. More tik uz nas, cijene pića su O.K., ma sve je ludilo - u transu nam uz Matićeve hitove prepričavaju ove tri djevojke.

vesela ekipa

I Marijani, koja se zabavljala sa sedam prijateljica, bilo je savršeno.

- Ovo mi je jedan od boljih provoda ovoga ljeta, jednom riječju - genijalno, i sigurno ćemo ovde izlazit sve do kraja ljetnog programa - dodaje Marijana.

vesela ekipa

A da će program biti i više nego bogat, najavljuje nam Zvone, vlasnik M-caffea.

- Nema stajanja, svaki dan predviđen je za razne programe, srida i petak za muziku uživo, uz koncerte poznatih međunarodnih zvijezda, subotom disco večer uz atraktivne plesačice, razni tematski partiji a nezaobilazni će i ovoga ljeta biti after beach party i pjena party koji su prava pomama za one mlađe tinejdžerske generacije.

vesela ekipa

Glazbenim repertoarom Saše Matića oduševljeni su bili i Marin, Ivona i Jela, baš kao i Ivana, Andrea i Ana koje su dan nakon partijale na sezonskom otvorenju La vida loce u Dućama, gdje je nastupao Tony Cetinski.

BB ekipa i Tony
  BB ekipa i Tony / izvor: Fejs :-)

- Odlično je, Tony je napravio pravi štimung, zabavljamo se samo tako. Ljeto je krenulo ludim ritmom, samo da se ovako nastavi. Naravno,  bile smo  malo do Omiša, tamo nam počinje zagrijavanje, par tura alkohola, a onda nakon ponoći, kad splasne život u gradu, selimo se ili ovdje ili u M-caffe. To su glavna dva mista za partijanje do zore - prepričavaju nam tri mlade Omišanke.

vesela ekipa

Iako je Omiš već krcat "ko šipak", noćni provodi iz stare gradske jezgre sele se u ova dva plažna objekta.

vesela ekipa

Dok policija ne krene u patrolu, najbolja mjesta za okupljanje svakako su kafići Stari grad, Cesarica, Kampanel, Priča. Ispod volta rezerviran je za urbanu glazbu a čest izbor mladih za noćne izlaske i provode još su Mirabella i Bagulin.

vesela ekipa

Povezani članci

Who's Online

We have 95 guests and no members online