Podstrana: Europe Future Fashion i DeLena

Omiški brand De Lena je svojim 'tetovažama' koje se lijepe i skidaju pokazao drugačiju, izazovniju stranu ženskog tijelaVrlo ugodna ljetna modna večer prvog dana treće po redu Europe Future Fashion modne manifestacije održala se na terasi hotela Le Meridien Lav u Podstrani gdje su se predstavili mahom mladi i neafirmirani dizajneri iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Francuske i Engleske. Omiški brand De Lena je svojim 'tetovažama' koje se lijepe i skidaju pokazao drugačiju, izazovniju stranu ženskog tijela. Iza imena De Lena stoji Milena Ulić ...

MODA

U hotelu Le Meridien Lav započeo Europe Future Fashion

Izvor: Slobodna Dalmacija

Večer je svojom kolekcijom otvorio Alen Kekić koji živi i radi u Francuskoj, a koji je prije tri godine zajedno s agencijom Song pokrenuo projekt u kojem mlade dizajnerske snage imaju priliku pokazati što rade i kako vide modno osvještenu ženu.

Podstrana: Europe Future Fashion modna manifestacija

Omiški brand De Lena je svojim 'tetovažama' koje se lijepe i skidaju pokazao drugačiju, izazovniju stranu ženskog tijela. Iza imena De Lena stoji Milena Ulić koja nam je kazala kako je sve to počelo.

Sasvim slučajno. Jednom prilikom dok se radio 'book' uz haljinu golih leđa 'nešto' je nedostajalo, a Milena se dosjetila čipke koju je rezala, prešala, dodala srebrne ili zlatne listiće... pa malo ljepila... i postigla vrlo zanimljiv nakit za tijelo.

- Nitko ne radi ovo što mi radimo. Mi smo jedini u svijetu koji imamo ovakav nakit za tijelo koji se može više puta skidati i lijepiti ili čak stalno nositi tijekom dva tri dana, čak se i tuširati uz to... Ja ne mogu zamisliti nikakav drugi ženstveniji materijal osim čipke.

PROČITAJTE VIŠE...
 

Omiški brand De Lena je svojim 'tetovažama' koje se lijepe i skidaju pokazao drugačiju, izazovniju stranu ženskog tijelaPOGLEDAJTE PRILOG TV JADRAN O MLADOJ OMIŠANKI MILENI ULIĆ i DE LENA PROIZVODIMA...

Povezani članci

Who's Online

We have 112 guests and no members online