Uskrsno selo u Docu Gornjem

Božićno selo u Docu Gornjem postalo je Uskrsno, odnosno proljetno izletište koje je već otvorilo vrata svim posjetiteljima. Svi zainteresirani koji zbog epidemioloških mjera nisu mogli posjetiti ovu predivnu lokaciju tijekom božićnih blagdana, moći će uživati u svim njegovim ljepotama u ovo proljetno vrijeme. Na svega 40-ak minuta vožnje od Splita, u mjestu Dolac Gornji, zaseok Nart, nalazi se Božićno selo. Podno sjeverne strane Mosora poduzetni Tihomir Lučić stvorio je predivnu bajku u kojoj su, dok se moglo, uživali mnogi..
- "Božićno selo i izletište Lučić krenulo je s proljetnim izdanjem Božićnoga sela. Naša dva ugostiteljska objekta imaju jako veliki kapacitet da se možemo pridržavati epidemioloških mjera, stol od stola na tri metra, stolica od stolice metar i pol. S obzirom da Božićno selo nije moglo raditi kako je trebalo, odlučili smo se na proljetnu varijantu. Uskrs je tu, buđenje, proljeće, cvijeće, zečići, jaja, razno-razna iznenađenja. Naravno, sve naše životinje su i dalje na imanju. Mislim da će biti jako interesantno, to je nešto novo, a s druge strane, s obzirom na Covid, da će ljudima biti želja izaći malo na svjež zrak, u prirodu, prošetati se, družiti se sa životinjama. Naravno, svi će morat paziti na epidemiološke mjere”, kazao je Tihomir Lučić novinarima portala Dalmacija Danas..

Izvor: Dalmacija Danas

Posjetitelji Božićnog sela imat će priliku vidjeti razne vrste životinja, koje baš i nemaju priliku inače vidjeti. “Imamo zečeve, golubove, grlice, paunove, emue, muflone, jelene, ljame, konje, magarce, krave, ponije, mini svinje, kamerunske ovce, himalajske koze, svega,..”, nabraja Lučić.

Božićno selo u Docu Gornjem postalo je Uskrsno, odnosno proljetno izletište

- “Proširili smo i samo imanje i napravili izletište koje će moći raditi svih 12 mjeseci. Što se tiče proljetne priče Božićnog sela, radit će do 11.4., a iza toga ćemo raditi kao izletište. Treba skinuti sve lampice, figure i da krenemo raditi kao izletište, a bit ćemo u mogućnosti nuditi razne prigode poput krštenja, pričesti, krizmi, ukoliko epidemiološka situacija bude u redu”, kazao je Tihomir Lučić.

Božićno selo u Docu Gornjem postalo je Uskrsno, odnosno proljetno izletište

Povezani članci

Who's Online

We have 187 guests and no members online