Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana, a u organizaciji Grada Omiša, Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Omiš i udruge HVIDRA Omiš predviđen je sljedeći program:
- petak, 30. listopada 2020.g. - polaganje cvijeća i paljenje svijeća poginulim hrvatskim braniteljima na mjesnim grobljima prema redoslijedu u prilogu;
- nedjelja, 1. studenoga 2020.g. - u 9.00 sati na Gradskom groblju Vrisovci polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod Centralnog križa, a u 9.30 sati kod Spomnenika poginulim braniteljima Domovinskog rata s područja Grada Omiša i općina Dugi Rat, Šestanovac i Zadvarje - Omiš u Parku hrvatskih branitelja - odavanje počasti poginulim braniteljima Domovinskog rata
- utorak, 3. studenoga 2020. u 18.00 sati u crkvi sv. Mihovila u Omišu - Sveta misa zadušnica za poginule hrvatske branitelje s područja Grada Omiša te općina Dugi Rat, Šestanovac i Zadvarje.

Izvor: HVIDRa OmišNa blagdan Svih svetih u nedjelju, 1. studenoga 2020. Grad Omiš organizira besplatan prijevoz građana na Gradsko groblje Vrisovci autobusom poduzeća Prijevoz Čagalj - Kučiće i to: polazak s Mula u 14.15 sati te povratak s Gradskog groblja Vrisovci u 16.15 sati. Sveta misa na Gradskom groblju Vrisovci počinje u 15.00 sati u nedjelju, 1. studenoga 2020.g.

Molimo Vas da se pridržavate svih epidemioloških mjera. Tijekom boravka na autobusnom stajalištu, prijevoza autobusom te boravka na groblju obavezno je nošenje maski za lice ili medicinskih maski.

poginuli branitelji s ovog našeg područja 
  Neka im je laka hrvatska zemlja

Povezani članci

Who's Online

We have 207 guests and no members online