Trebalo bi pohapsiti najmanje polovicu predsjedničkih kandidata

dami kajinIzjavio je to Damir Kajin, IDS-ov kandidat za predsjednika države, koji je danas Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) predao 17 tisuća potpisa kojima jamči valjanost svoje kandidature. Hmm.. zaoštrava se verbalna kampanja za izbore trećeg predsjednika RH. Svi bi u Stipanovu fotelju, i dok to neki žele, nemojmo se lagati, radi stjecanja imuniteta nad "privatizacijskom" gripom i zaštite svoje "napornim i poštenim radom stečene imovine", ili lagodnog života na državnim jaslama do kraja života i sličnih beneficija koje čekaju na novog "čuvara fikusa", kako to ciničniji među nama običavaju zvati jednog lika tamo negdje gore, na Pantovčaku, drugi se eto, napokon usuđuju glasno i jasno reći "kako stvari stoje". Eee.. da je pravice u ovoj državi gospodkradstvenik bi odavno gulio i zbog Hajduka, da ne spominjemo sad ostale, mnogo veće grijehe, a plava vertikala bi usavršavao svoj japanski u dalekoistočnom izgnanstvu... Što li radi Mladen Bajić? Bojim se da upravo "piše prijavu" ili inkognito šalje svoju spec-ops ekipu potrčaka u vižite šjor Kainu ...


ISTRA MATERINA


dami kajin


Izvor: HINA

"Trebalo bi pohapsiti najmanje polovicu predsjedničkih kandidata, s užom i širom obitelji, s kumovima i pajdašima, a jednako tako čistku bi trebalo napraviti i na HRT-u te u Vladi kod ministara koji su radili s (bivšim premijerom Ivom) Sanaderom. Tada se treba okrenuti hrvatskim tajkunima, a suce i državne odvjetnike amnestirati ako svoj posao odrađuju kako narod od njih traži", izjavio je Kajin novinarima.

"Ova se zemlja danas brani poštenjem. Ili ćemo zemlju braniti poštenjem ili u njoj neće ostati ni kamen na kamenu", istaknuo je dok je u pratnji predsjednika IDS-a Ivana Jakovčića DIP-u predao kutije sa 17 tisuća prikupljenih potpisa.

"Danas je došlo takvo vrijeme - ili mi ili oni. Mi smo seljaci, obrtnici, zanatlije, privrednici koji mjesečno isplaćujemo ogromna sredstva prema državi, a oni su ta banda tajkunska, koji su od države dobili sve, koji za kampanju mogu potrošiti 10, 15, 20 ili ne znam koliko milijuna kuna.

Oni bi prilike u ovoj zemlji konzervirali, mi smo oni koji žele prilike u ovoj zemlji promijeniti", poručio je.


Amen
!