Općinari o projektu dječjeg vrtića u Krilu

Projektom rekonstrukcije i prenamjene objekta nekadašnje Područne škole u Krilu Općina Dugi Rat uspostavlja novi područni vrtić s 5 dnevnih boravaka (3 za vrtićki i 2 za jaslički program) čime se adresira jasna potreba za dodatnim kapacitetima objekata za predškolski odgoj na području Općine. Realizacijom predmetnog ulaganja osigurat će se dodatna 84 mjesta (60 za vrtićki i 24 za jaslički program) čime se ispunjava potreba djece i roditelja te se unaprjeđuju socijalne i obrazovne usluge na području Općine Dugi Rat. Ukupna vrijednost projekta je 1.285.420,00 €.
Financiranje projekta osigurava se sredstvima iz NPOO u iznosu od 573.362 € dok će se preostali dio financirati zaduženjem Općine kod Hrvatske banke za obnovu i razvoj nakon što je Općinsko vijeće ovlastilo načelnika da započne s postupkom kreditiranja...

Izvor: Općina Dugi Rat

Za sredstva iz NPOO navodimo da smo izjavili suglasnost na prijedlog ugovora i očekujemo da kroz naredni kratki period isti dobijemo na potpis. Nakon potpisa i ishođenja građevinske dozvole koju očekujemo u periodu od dva mjeseca, idemo na raspisivanje natječaja za izvoditelja radova.

projekt dječjeg vrtića u Krilu

Povezani članci

Who's Online

We have 441 guests and no members online