Cirkus u Omišu: Branko Šušnjara šalje Krndelja u Brazil

NK Omišbrank šušnjaraBranku Šušnjari su najviše zasmetali Krndeljevi navodi kako je dio igrača sklon nesportskom životu. - Proziva djecu zbog jedne momačke večeri. Mislio sam kako sport služi da bi djecu maknuli s ulice i pomogli im. Čovjek u prostorijama kluba tri puta tjedno organizira tombolu iako to nije dopušteno nego jednom godišnje, a da ne govorim gdje idu sredstva... Ja nikad nisam imao problema sa zakonom, je li on? - upitao se Branko Šušnjara koji je demantirao kako je igrač Frane Pivčević napao Ivana Krndelja ...

Cirkus u Omišu: Šušnjara šalje Krndelja u Brazil

Kad je prvi put vodio klub, preuzeo ga je na ‘nuli’, a ostavio s 140.000 kuna minusa. Sad je doveo Brazilce koji su zajedno dali dva pogotka pa mu predlažem da se za gradonačelnika kandidira u Brazilu - poručuje Šušnjara

Piše: Frane Vulas / slobodna Dalmacija
Foto: Joško Ponoš / CROPIX
Izvor: Slobodna Dalmacija

- Pivčević se kod predsjednika raspitivao o visini hranarine nakon čega je na njega nasrnuo trener Srđan Mladinić koji se time našao uvrijeđen.


Netočni navodi

Branko ŠušnjaraLista Krndeljevih netočnih navoda po Branku Šušnjari je poduža.

- Kada je prije dvanaest godina prvi put vodio klub, preuzeo ga je na ‘nuli’, a ostavio s 140.000 kuna minusa što nam je bila dugogodišnja omča oko vrata. Tada su juniori Omiša bili u završnici prvenstva Hrvatske, među njima i Ivica Križanac, a on ih je šikanirao dovodeći igrače sa strane. Sada je opet doveo Brazilce koji su zajedno dali svega dva pogotka stoga mu predlažem da se za gradonačelnika kandidira u Brazilu - rekao je Šušnjara koji kaže da se nije, kako tvrdi Krndelj, žalio gradonačelniku, te inspekcijama.

- Kako netko tko nema nikakve ingerencije može smjenjivati trenera. Nije istina ni da je pronašao sponzore jer ga je dočekalo dogovorenih sponzorskih 150.000 kuna.

Istaknuo je i kako je laž da je Krndelj na izborima za predsjednika kluba bio jedini kandidat, te legalnost izbora doveo u pitanje.

- Noć prije odluke povukao se drugi kandidat, ali nakon izbora, od 26 glasača za Krndelja samo su devetorica uplatila članarinu Izvršnom odboru, što odluku čini nevažećom.


Omiška djeca

Šušnjara je također demantirao da je bez trenerskog posla dvije godine, kako je Krndelj rekao, već samo godinu dana.

- U nogometu sam 29 godina bez otkaza, imam pro licencu, dok je Krndelj u stručni stožer uvrstio ćovjeka koji deset godina nije u nogometu. Omiška djeca moraju biti okosnica momčadi, a milijun kuna koje grad izdvaja su najviše za omladinsku školu, a ne za bolesne ambicije pojedinaca.

Kako je moguće da igrač koji nije mogao ponekad biti ni u zapisniku za Omiš, Tomo Bilić (op.a nećak Mate Bilića), ode u drugoligaš Hrvatski dragovoljac - zapitao se Šušnjara na kraju.


Madunić: Brazilci kao pijanci

Rade Madunić je istaknuo kako nije istina da je bio tajnik Omiša, već član Upravnog i predsjednik Nadzornog odbora.

- Ne sviđa mi se situacija u kojoj je Omiš. S navodnim pijancima smo bili petnaesti, a i sada smo sa skupim Brazilcima. Valjda imam pravo na mišljenje, pa ne mora netko tko je bio veliki igrač biti i veliki trener.

Uostalom, ozbiljnom klubu se ne bi smjelo događati ono što se Omišu dogodilo u Sućurcu - rekao je Madunić i podsjetio na slučaj kada je za Omiš protiv Jadrana (KS) nastupio Josip Znaor koji po Glasniku lige nije imao pravo nastupa zbog, kasnije se pokazalo, tri pogrešno evidentirana žuta kartona.

Povezani članci

Who's Online

We have 386 guests and no members online