Perišić potpisao za Brugge

Ivan Perišić novi je član Club Bruggea. Višemjesečna sapunica oko imena kluba u kojemu će 20-godišnji veznjak nastaviti karijeru, okončana je konačno jučer poslijepodne, a nogometaš francuskoga Sochauxa potpisao je trogodišnji ugovor za belgijski klub. U društvu menadžera Tončija Martića iz agencije StarFactory, Perišić je u Belgiji pristupio, uz Anderlecht, definitivno najslavnijem i najtrofejnijem klubu u državi. - Previše se sve odugovlačilo proteklih mjeseci i drago mi je što je konačno sve gotovo. Sretan sam što je sve upravo ovako završilo - bili su prvi dojmovi zadovoljnoga Perišića nedugo nakon potpisivanja za novi klub ...

NIŠTA OD POVRATKA

Perišić potpisao za Brugge


Piše: F. Vulas / Slobodna Dalmacija
Foto: Nikola Vilić / CROPIX
Izvor: Slobodna Dalmacija


Perišić je imao još godinu ugovora sa Sochauxom koji ga je želio prodati i Ivan Perišić  s ocem Antominkasirati novac od odštete, a ovako će karijeru nastaviti u Belgiji gdje je okončao i proteklu sezonu, na posudbi u Roeselareau.

Tijekom proteklih godina velik trag u Club Bruggeu, trinaesterostrukom prvaku Belgije, ostavilo je mnogo hrvatskih nogometaša, od Roberta Špehara, Marija Stanića do Ivana Leke. Velika će očekivanja biti i od Perišića, pogotovo što Brugge već četiri godine nije prvak. Nakon četiri kola Club Brugge je na petome mjestu s pet bodova manje od Anderlechta.

Zadovoljstvo - Ivan i tata Ante Perišić

- Postao sam član velikog kluba za kojega sam uvjeren da će se vratiti na sam vrh lige. Znam da je konkurencija jaka, ali došao sam u Brugge igrati te vjerujem da ću brzo izboriti mjesto u prvoj momčadi - najavio je Perišić.

Bivši nogometaš Hajduka, koji je prije tri sezone “bijeli” dres zamijenio onim Sochauxa, bio je proteklih dana na korak od povratka u Split, no... Uz financijsku stranu priče upravo je i mjesto u momčadi jedan od glavnih razloga zašto je Perišić odabrao Belgiju.

- Presudili su veličina kluba i uvjeti, a i želja da ga se angažira - pojasnio je Martić.

- Opet se previše odugovlačilo, a i u Hajduku su mi namijenili mjesto zadnjeg veznog dok ću ovdje igrati u ofenzivnom dijelu veze. To je ipak moja prirodnija pozicija - zaključio je Perišić.

Povezani članci

Who's Online

We have 365 guests and no members online