Rudan Labin - Hrvatski Dragovoljac 26:18

"Išao sam sinoć u Labin tamo gde je rudnik u kome je mrak. Došla je iz tame i rekla je: Ha, volim ritam jak. I mrzim mrak. Ona radi u rudniku i život joj nije lak. I zato ne voli, ne voli muziku. Ona voli ritam jak.."

RK RUDAN LABIN – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC. Ne znam je li u Labinu prije početka rukometnih utakmica sviraju baš "Patuljici" od Idola, legendarnog benda iz 80-ih, no dugoratski su rukometaši i prije odlaska u Istru na megdan momcima iz Labina znaju da će morati dobro "rudariti" na rukometnom parketu ako žele pobijediti odličnu momčad domaćina. Ne znam da li su ponijeli i veće lopate, no trebati će im, ako žele i da pjesma krene na povratku autobusom "Duće-toursa" kućama. Utakmica se igra u nedjelju u 20 sati. Poželimo im sreću na ovom teškom gostovanju. Ajmo naši. Kopaj! Buši!

No bit će ovog vikenda rukometa i u dvorani na Ribnjaku, Druge ekipa Hrvatskog Dragovoljca, koja se natječe u 3.HRL-jug, domaćin je Dubrovniku 2. Utakmica se igra u subotu u 14 h. Ajmo naši. Neka praši!

I dječaci Hrvatskog Dragovoljca su u subotu ujutro na Ribnjaku. Igraju se utakmice protiv KingTrade (9 h) i Biograda (11 h). Ajmo naši. Samo naprid!

Pun vikend rukometa!