Kino Mediteran Omiš: The Circle

S novim ljetom stigla je i ljetna sezonu Kina Mediteran u Omiš i projekcije filmova na otvorenom, u dvorištu OŠ Josip Pupačić. Bogat filmski program gostovanja u Omišu održavat će se svaka dva tjedna, ponedjeljkom i utorkom, a početak prikazivanja je utorak 4.7. Posjetitelje očekuju premijerni filmski naslovi prvenstveno s Festival mediteranskog filma Split. Prije dugometražnih filmova prikazivati će se kratki hrvatski filmovi. Cijena ulaznica je 20 kuna kao i svih ranijih godina, a svi filmovi imaju i hrvatske i engleske titlove pa su dostupni i domaćim i stranim posjetiteljima. Raspored projekcija je u nastavku. Vidimo se u ljetnom kinu u dvorištu OŠ Josip Pupačić..

Utorak, 4.7. 21:30 h:  The Circle – SF triler

U dvorištu OŠ Josip Pupačić u utorak u 21:30 čekaju vas Emma Watson i Tom Hanks u SF trileru THE CIRCLE. U ovom napetom tehnološkom filmu nitko nije posve siguran.. jer svi uvijek gledaju. Ponašate li se bolje ili gore kada znate da vas netko promatra? Film obrađuje temu morala u bliskoj budućnosti. U prvom redu su prikazane posljedice tehnologije u odnosu na želju pojedinca da bude prisutan u svijetu u kojem je moć izjednačena sa brojem online sljedbenika. Zvuči poznato? Bliska budućnost? Ili već sadašnjost?

RASPORED PROJEKCIJA:

3.7. 21:30 Projekt: Zajedno / Together Project - komedija  --->> ODGOĐENO ZBOG VREMENSKIH UVJETA!!!
4.7. 21:30 The Circle – SF triler

17.7. 21:30 S balkona / From the Balcony - humorna drama
18.7. 21:30 Provalnica / The Burglar - Drama

31.7. 21:30 U mojim godinama još skrivam da pušim / I Still Hide to Smoke - Drama
01.8. 21:30 Prevrtljiva slava / Uncertain Glory - Drama

14.8. 21:00 Najsretniji dan u životu Olija Makija / The Happiest Day in the Life of Olli Maki - Drama
15.8. 21:00 Neruda - Drama

28.8. 21:00 Druga majka / The Second Mother - humorna drama
29.8. 21:00 Funne: Djevojke koje sanjaju more / Funne: Sea Dreaming Girls – dokumentarna komedija

Detaljni program je dostupan na internet stranici www.kinomediteran.hr, a pod nazivom kinomediteran možete nas pratiti i na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Kino Mediteran održava se uz potporu Zaklade "Kultura nova", Hrvatskog audiovizualnog centra i Splitsko-dalmatinske županije, a gostovanje u Omišu je pod pokroviteljstvom Turistička zajednica Grada Omiša.

Who's Online

We have 96 guests and no members online