Iz Regije..

Triljsko ljeto

U hotelu Sveti Mihovil u Trilju predstavljen je program manifestacije Triljsko ljeto. Kako bi dodatno obogatili svoju turističku ponudu, Triljani, tj. njihove kulturne udruge, osmislile su bogat program Triljskog ljeta, za sve uzraste. Sve do rujna Triljani i njihovi gosti moći će uživati u brojnim glazbenim događanjima, među kojima se svakako ističu 3. Thrill blues festival te koncerti Mate Bulića, Miroslava Škore i Marka Perkovića Thompsona. Program počinje u subotu, 8. lipnja kada će Trilj biti domaćin 9. Smotre folklora Splitsko-dalmatinske županije. 20. srpnja, dakle na svetog Iliju u večer na igralištu Luke održatio će se koncert Marka Perkovića Thompsona, saznaje portal Dalmacija Danas. Cijeli program manifestacije Triljsko ljeto 2019. možete pogledati ovdje.

Izvor: Dalmacija Danas

Uz gradonačelnika Ivana Šipića, prezentraciji programa su nazočili direktorica triljske Turističke zajednice Andriana Ivković, pročelnik Grada Trilja Marko Župa i predsjednica Gradskog vijeća Grada Trilja Ivana Živaljić.

Na samom početku gradonačelnik Ivan Šipić istaknuo je aktivnosti koje Grad Trilj poduzima po pitanju uređenja centra Trilja i povećanja kvalitete turističke infrastrukture, pri čemu je posebno naglasio uređenje biciklističkih staza i šetnica.

– Svake godine svjedoci ste da i po podacima o dolascima i noćenjima iz triljskog kraja, da mi u četiri godine imamo više od 100 posto povećanje. Naravno da to iziskuje i kvalitetniji sadržaj i kvalitetniju infrastrukturu – rekao je gradonačelnik.

Povezani članci

Who's Online

We have 208 guests and no members online