Rukomet (M): U Trilju se smrznuli na minus 10

RK CETINKA - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 31:21 (15:8). Naslov vam sve govori. Sledili smo se i fizički i psihički i rezultatski na kraju na ovih -10! Ništa nam nije moglo pomoći jer sami to nismo htjeli. I zato neću puno „švrljati“ u ovom članku o igri, o tijeku rezultata i o našem konačnom porazu. Dovoljno je reći da smo do 12. minute zabili samo 2 pogotka, a obrana nam je ličila više na paučinu, nego na kakav zid. Jadno, loše, nezainteresirano ...

Trilj, Sportska dvorana Trilj, 22.11.2008.
2.HRL – jug, 9. kolo

Piše: Jere Ivanišević / rkhd.hr

rukomtaši HDUzaludni su bili pokušaji našeg trenera da nas probudi. Pa ni rani time-out već u 8. minuti susreta nije urodio plodom. Kao da smo došli u Trilj odigrati i odraditi ovu utakmicu protiv Cetinke, a rezultat je potpuno nebitan. Sve u svemu: sušta suprotnost u pristupu i ponašanju u odnosu na Metković 1963 prošlog vikenda.

Da dobijete potpunu sliku, navest ću vam još nekoliko podataka. Tokić je iz igre zabio samo 1 gol, a 2 iz sedmerca („Namjerno su oni iz Trilja primpumpali balun jer su znali da tako meni ne paše i da neću puno zabit!“ – citiram dotičnoga), a Marko Perić 2 iz igre, 5 iz sedmeraca.

Kada ti najbolji strijelci zakažu, a drugim im tada nisu raspoloženi pomoći, poraz je neizbježan.

Još smo imali i jako dobro suđenje (samo 2 isključenja i 9 sedmeraca), ali uzalud nam kad smo mi bili totalne „trube“!

Na kraju je bilo 31:21! Skoro, pa sramotno! - 10 rezultatski, - 10 psihički i - 10 temperatura vani u Trilju!


iz arhive


R.K. „CETINKA“  TRILJ

M. Sikirica, M. Dragušica, J. Borozan (5), I. Marić (8), I. Dragušica (2), M. Kažimir (6), D. Bilonić, H. Bilonić, M. Brčić, F. Mastelić, M. Varvodić, P. Pervan, T. Lipotić (10).
Trener:  Nenad Alfirević
Pom. trener: Nenad Sučić
Sl. Predstavnik:  Stipe Delonga
Isklučenja:  6 min
Sedmerci:  4/6


R.K. „HRVATSKI DRAGOVOLJAC“
  
  
Joško Ivanišević, N. Čoko (1), M. Plazibat, M. Perić (7), Antonio Ivanišević (1), Jere Ivanišević, F. Pleić (6), L. Perić (2), S. Čulić, T. Tokić (3), V. Jerčić, M. Pivac (1), A. Čizmić.
Trener:  Ante Plazibat

Sl. Predstavnik:   Joško Čizmić
Isklučenja:  4 min
Sedmerci:  7/9

Suci: Ivica Dominiković i Ivan Komšo
Nadzornik: Tomislav Jeramaz


iz arhive

Povezani članci

Who's Online

We have 61 guests and one member online

  • admin