Mladić pao u provaliju poviše prostora bivše tvornice, spasili ga dugoratski vatrogasci

U subotu oko 19 sati došlo je do nesreće na području bivše tvornice Dalmacija, na lokaliteta Glavica, u Dugom Ratu. Mlada muška osoba pala s veće visine u provaliju ispod ograde sa sjeverne strane kompleksa bivše tvornice te se ozlijedila.
Riječ je o 16-godišnjem mladiću iz Dugog Rata, kojeg je nakon akcije spašavanja od strane dugoratskih vatroasaca. članova DVD "Dalmacija" Dugi Rat, Hitna pomoć odvela u KBC Split. Težina ozljeda i okolnosti nesretnog događaja zasad nisu poznate. No kako kažu očevici nesreće s obližnjeg balotaškog terena, koji su pozvali vatrogasce i Hitnu pomoć, mladić je, navodno, u trenutku nesreće bio u društvu dvaju prijatelja sičnih godina, koji su pobjegli nakon što je pao s visine. Kako je pao kad je prostor ograđen ogradom i koje su ostale okolnosti nesretnog događaja utvrditi će omiška policija. Akciji spašavanja nes(p)retnog mladića od strane dugoratskih vatrogasaca svjedočio je i foto-reporter Slobodne Dalmacije, naš sumještanin Ante Čizmić.
Nesretnom mladiću poželimo što brži oporavak... i da pažljivije bira prijatelje, a vlasniku dijela prostora bivše tvornice da se bolje brine o svojoj imovini, njenoj zaštiti i, ponajprije, njenoj privođenju svrsi. Ovako napuštena i zapuštena, osim kao deponij svakojakog otpada za naše drske i ekološki neosvještene sumještane, služi i kao poligon za, vidimo, opasne igre nabrijane dugoratske mladosti. Dokad, gospodo Fantomi?

Foto: Ante Čizmić / Cropix, Hanza media
Izvor: Slobodna Dalmacija

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske doznaje se kako nes(p)retni mladić zadobio tek lakše tjelesne ozljede te je nakon ukazane pomoći iz bolnice pušten kući.

Povezani članci

Who's Online

We have 82 guests and no members online