TNT Split: Tehnološko-turistička konferencija

TNT Split konferencija na jednom mjestu planira okupiti dvije ključne gospodarske grane za razvoj lokalne ekonomije – turističku i IT industriju. Konferencija koja je posvećena novim tehnologijama koje podržavaju i usmjeravaju današnju turističku industriju održati će se u subotu, 14. travnja u hotelu Radisson Blu Split, a za sve posjetitelje je besplatna uz prethodnu registraciju. Na konferenciji će veliki i mali hotelijeri, iznajmljivači i turističke agencije iz prve ruke doznati sve o najvažnijim tehnološkim rješenjima uz pomoć kojih mogu unaprijediti turističku ponudu i ukupan doživljaj gostiju, jednostavnije upravljati kapacitetima, te se kvalitetnije promovirati i efikasnije prodavati na domaćem i inozemnim tržištima. Informatičke i telekomunikacijske tvrtke će pak tijekom konferencije uživo demonstrirati poznate i manje poznate iskorake kreirane isključivo za tvrtke u industriji turizma.

Izvor: Dalmatinski portal

Na konferenciji će među ostalim biti riječi o najnovijim digitalnim trendovima u industriji turizma, važnosti mobilnih platformi u prodaji i promociji usluga i kapaciteta, efikasnom upravljanju distribucijom i cijenama, novim EU zakonima koji utječu i na domaću turističku industriju, GDPR problematici i načinima za njeno rješavanje, ulozi najnovije blockchain tehnologije, te viziji razvoja turističke industrije u narednih desetak godina.

O njima će u hotelu Radisson Blu Split govoriti top stručnjaci iz obje branše – od predstavnika Bookinga, Expedie, do stručnjaka iz uglednih domaćih tvrtki koje već godinama rade s turističkim tvrtkama među kojima su Hrvatski Telekom, SeekandHit i Jasno&Glasno, Špica Sustavi, Assa Abloy i mnogi drugi.

Organizatori konferencije su Split Tech City, ICT županija, te Cezar.hr, a prijatelj konferencije je Hrvatska gospodarska komora.

TNT Split je jedinstvena prilika da se okupe turistički profesionalci iz svijeta turizma i informacijskih tehnologija, da sklope nova poznanstva i poslove, te u poticajnoj i dinamičnoj atmosferi educiraju. Dugoročni cilj konferencije je bolje i efikasnije umrežavanje turizma i tehnologije, te poticanje startupova na razvoj inovativnih turističkih usluga, rješenja i proizvoda, a Split, kao turistički prvak Hrvatske i grad u kojem se uspješno spajaju tehnologija i turizam, idealno je mjesto upravo za održavanje ovakve konferencije.