Doček u Omišu: Nova je počela odlično!

VatrometNajluđu noć u godini, Silvestrovo, brojni Omišani i Dugoraćani su ispratili različitim komentarima. Organiziranog dočeka Nove 2011. godine u Dugom Ratu nažalost nije bilo, ali zato su  stanovnici grada na ušću Cetine po starom i dobrom običaju javno i masovno ispratili Staru i u veselju dočekali Novu 2011. feštom na dva gradska trga,  gdje su organizirali muziku uživo, te u brojnim kafićima i ugostiteljskim objektima, te u vlastitim domovima, kominima, u krugu svojih najmilijih, obitelji i prijatelja ...


VATRENI DOČEK NOVE

Piše: Davor Grgat

Vatromet i petarde koje su oko ponoći "parale nebom u svih šesnest" nad svim dijelovima Omiša i Dugog Rata, najavili su valjda sretniju Novu godinu, za koju nam svi koje smo susreli rekoše da se nadaju da će biti bolja i "berićetnija" od prethodne.

Uz Izabelu Martinović i Jessy band na jednom trgu, te neuomornog DJ Russa na drugom, na javnom dočeku u Omišu uz pjesmu, ples, koju kapljicu alkohola i litre dobrog raspoloženja, početak Nove je doista bio odličan, a ples i fešta Omišana i Poljičana svih generacija potrajala je sve do ranih jutarnjih sati.

Who's Online

We have 374 guests and no members online