Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 123 bytes written, possibly out of free disk space in /home/dugirat/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 421
Pomalo, di je priša: 'Gradi se' rotor u centru Dugog Rata
Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_users, 1

Pomalo, di je priša: 'Gradi se' rotor u centru Dugog Rata

Zbog planirane izgradnje rotora u centru mjesta Dugi Rat i u veljači je na snazi posebna regulacija prometa. Investitor radova kao i izvođači radova mole mještane Dugog Rata za razumjevanje i strpljenje u prometu te da se pridržavaju prometnih znakova i signalizacije, dok se mještani čude dinamici radova. Ispada da dva mjeseca svega par radnika po svega sat-dva dnevno radi na izgradnji rotora, a mi strpljivo čekamo da se posao privede kraju. Posao se zakomplicirao zbog podzemne infrastrukture koja nije bila tamo gdje je u planovima bilo "zacrtano", a gradnja rotora se planira završiti, saznajemo, do 22.veljače. Ove godine. Eto još malo strpljenja i gotovo, pa ćemo imati novu, jednostavniju regulaciju prometa u centru Dugog Rata.

A i di Vam je, sumještani moji, priša?! Važno je da do pred lokalne izbore konačno sve bude gotovo..  A onda, zna se već što tribate..

Rotor u Dugom Ratu
   Rotor u Dugom Ratu, foto: Edi Pastar