Dodjeljena su javna priznanja Općine Dugi Rat za 2019., evo laureata

19. lipnja 2020. u Općinskoj vijećnici Općine Dugi Rat održana je svečana dodjela javnih priznanja za 2019. godinu. Dosadašnjih godina, svečana dodjela javnih priznanja uobičajeno se odvijala u prostorijama kino dvorane za vrijeme svečane sjednice Općinskog vijeća povodom blagdana Sv. Josipa. Kako je ove godine svečana dodjela povodom blagdana Sv. Josipa izostala poradi zabrane javnog okupljanja uslijed COVID-a 19, održana je dodjela javnih priznanja u prostorijama Općinske vijećnice u skromnom, ali toplom okruženju. A laureati su sljedeći:
Učenica MARTA PEŠUT zaslužila je osobnu nagradu za 2019. godinu radi iznimnog muzičkog talenta i postignutog uspjeha na međunarodnim i nacionalnim natjecanjima gitare kojima je uspješno promovirala svoj kraj i domovinu.
SRĐANU ZEMUNIKU dodijeljena je osobna nagrada za 2019. godinu zbog nesebičnog zalaganja i aktivnog angažmana u raznim akcijama s područja humanog, kulturnog i društvenog života Općine Dugi Rat.
MARTIN ŽILIĆ laureat je nagrade za životno djelo – kao osobi koja je svojim dugogodišnjim radom i djelom dala izuzetan doprinos u području kulture, obrazovanja i sporta te na različitim područjima društvenog i političkog života Općine Dugi Rat.
Čestitamo dobitnicima javnih priznanja naše općine te im uz zahvalu na dosadašnjem poželimo i puno uspjeha u daljnjem radu. Javna priznanja su dobitnicima nagrada svečano uručili općinski načelnik Jerko Roglić te predsjednik Općinskog vijeća Općine Dugi Rat Bernardin Petrić.

Dodjelja javnih priznanja za 2019.

Izvor: Općina Dugi Rat

Dobitnici nagrada su sljedeći:

1. Učenici MARTI PEŠUT dodijeljena je osobna nagrada za 2019. godinu radi iznimnog muzičkog talenta i postignutog uspjeha na međunarodnim i nacionalnim natjecanjima gitare kojima je uspješno promovirala svoj kraj i domovinu.

2. Gosp. SRĐANU ZEMUNIK dodijeljena je osobna nagrada za 2019. godinu zbog nesebičnog zalaganja i aktivnog angažmana u raznim akcijama s područja humanog, kulturnog i društvenog života Općine Dugi Rat.

3. Gosp. MARTINU ŽILIĆ dodijeljena je nagrada za životno djelo – kao osobi koja je svojim dugogodišnjim radom i djelom dala izuzetan doprinos u području kulture, obrazovanja i sporta te na različitim područjima društvenog i političkog života Općine Dugi Rat.

Svim dobitnicima veliko hvala i puno uspjeha u daljnjem radu!