Omiš originals: Predstavljanje originalnih turističkih suvenira, fešta soparnika i koncert Ljetnog kina

Svi su pozvani na večerašnju feštu ispred trgovačkog centra Studenac na Ribnjaku na kojoj će te se moći zabaviti u šušuru oko promocije originalnih turističkih suvenira s motivima Poljica i Omiša, zainteresirani će pogledati video o tome kako su naši "originali" napokon osvanuli na majicama, čašama, upaljačima,.. a turisti će se moći i informirati o našim lokalnim posebnostima i prirodnim ljepotama predstavljenim i apliciranim na suvremen i atraktivan način u svakidašnje "Made in Hrvatska" proizvode koji se mogu kupiti, a i domaći svit će ih (pro)nositi s ponosom, a potom ćemo se svi moći počastiti poljičkim soparnikom na fešti te uživati u osvježavajućem koncertu skupine "Ljetno kino"..

poljičko slovo na čaši

Svi proizvodi proizvedeni su u Hrvatskoj, a majice su šivane u tvornici "Galeb“.

Poljica originals: Soparnik

Znate li da je odredba iz Poljičkog statuta iz 1440. godine aktualna i danas?

Poljičani su u svom statutu 1440. godine donijeli odredbu da je izvorska voda zajednička neovisno o tome na čijoj je zemlji. Stoga smo mi osmislili čašu od recikliranog stakla sa ilustracijom te odredbe na tadašnjem starohrvatskom jeziku.

poljičko slovo na čaši

Omiš je poznat kao grad klapa i klapskog festivala koji se održava svakog ljeta od 1966.godine.

Omiš Originals je htio svima dati razumljiv naziv za klapskog pjevača pa smo ga nazvali LOCAL VOCAL i osmislili „čovječuljka“ u tradicionalnim bojama nošnje klapskog pjevača. Aplicirali smo ga na majicu, magnet i privjesak za ključeve.

Omiš originals

Omiš originals