CZK Omiš: u tijeku su upisi u Školu glume

Dramski studio dječjeg kazališta Harlekin pri Centru za kulturu Omiš vrši upis novih članova u 7. sezonu Škole glume. Namijenjena je djeci u dobi od 6 do 18 godina. Djecu je moguće prijaviti u inboxu Facebook stranice CZK Omiš te SMS porukom ili na WhatsApp na broj: 095 / 85 86 111. Prijava treba sadržavati osnovne podatke: ime i prezime djeteta, datum rođenja, ime i kontakt roditelja/skrbnika.
Sezona počinje u ponedjeljak, 11. listopada, u 19 sati u Ilirskom sjemeništu. Planirana su po dva školska sata tjedno u terminu koji će se naknadno dogovoriti.  Mjesečna članarina iznosi 150 kuna. Voditeljica škole je dramska umjetnica Ivana Giove Župa.
- Napominjemo kako će se probe održavati u prostoru Ilirskog sjemeništa koji će biti dezinficiran i provjetravan nakon grupa polaznika. Na ulazu će biti dezinfekcijska sredstva, a roditelje molimo da ne dovode djecu ako su prehlađena, virozna, imaju povišenu temperaturu ili bilo kakve respiratorne tegobe te da na probe dolaze na vrijeme. Voditeljica kazališta potrudit će se da djeca budu sigurna te da se sve propisane epidemiološke mjere poštuju bez iznimke - poručuju iz omiškog dječjeg kazališta.

Izvor: CZK Omiš, Dalmatinski portal

Navode da je plan da se odmah započne s pripremama za blagdanski nastup.

- Molimo sve dosadašnje polaznike da potvrde nastavak sudjelovanja. Također za sve stare i nove polaznike napomena kako trebaju ponijeti na satove udobnu odjeću i rezervnu obuću (papučice i sl.) te bocu vode - dodaju.

Povezani članci

Who's Online

We have 173 guests and no members online