Lokalni izbori: Predstavljamo listu HSP-a

Nastavljamo s predstavljanjem lista za svibanjske lokalne izbore na portalu i s prenošenjem nekih od zanimljivijih predizbornih poruka kojima nas obasiplju naši kandidati za Općinsko vijeće i/ili kandidati na načelnika/icu.
Evo jedne iz tabora HSP-a, koji na lokalne izbore izlazi sa listom za Općinsko vijeće. Naravno, kao i zadnjih 12 godina, predvodi je Tomislav Vojnović.

"Ponosan sam što smo okupili tim vrhunskih ljudi dokazanih u privatnom i poslovnom životu, kojima su jedini interes projekti i da naše misto ide naprid! Želimo preuzeti odgovornost i biti odlučujući faktor u našem općinskom vijeću, oni koji će zaustaviti sve loše i progurati sve što je dobro, bez obzira tko predlaže!
Vodit ćemo pozitivnu kampanju, bez osvrtanja na druge kandidate i ponuditi ćemo vam konstruktivna rješenja. Predstaviti ćemo vam nešto što do sada niste imali priliku čuti, ni vidjeti u našoj općini! Stoga sve vas pozivam, da nas pratite i ako imate bilo kakvo pitanje ili komentar, da nam se javite putem naše facebook stranice!
Zdravi i veseli bili!"


Tomislav Vojnović

LOKALNI IZBORI

Zajedno za Dugi Rat

Lista HSP-a i nezavisnih pojedinaca za Općinsko vijeće Općine Dugi Rat:

01. Tomislav Vojnović
02. Jurica Ivanišević (nezavisni)
03. Matija Stipetić (nezavisna)
04. Vesela Želalić
05. Velibor Vuković
06. Mladena Bajamić
07. Ojdana Petrić
08. Mario Bekavac
09. Dominik Jerončić
10. Petra Pupe Topić
11. Marija Stanić
12. Filip Škarica
13. Duje Bilanović.