Zašto je Daliborka dobila 50% popusta na naočale u Ghetaldusa

Ghetaldus Omiš - sniženje!Tvrtka Ghetaldus očna optika Split, podružnica Omiš, Trg Sv. Mihovila 1 (kod kafića "Cesarica") oglasila je nedavno sniženje cjelokupnog asortimana i usluga. 30 posto popusta na kupovinu RayBan naočala i čak 40% na sav ostali asortiman i usluge privuklo je mnoge kod naše Ivane u dućan. Akcija zbog Vašeg velikog interesa traje i dalje, pa iskoristite ovu jednistvenu priliku i, ako već niste, svratite do Ivane i nabavite po prigodnim cijenama nove naočale!... Zašto će Daliborka Šejić iz Kutine, dobitnica nagradne igre Ghetaldusa Omiš i Dugirat.com, ostvariti čak 50% popusta možete pročitati u nastavku teksta ...

 

SPONZORIRANI ČLANAK

Zašto bi baš ja trebala dobiti 50% popusta na naočale

Piše: Daliborka Šejić

Prije nekoliko godina imala sam "markirane" naočale za koje sam štedjela duže vrijeme. Kad sam si ih napokon mogla priuštiti nitko mi nije bio ravan. Pogled iz te perspektive bivao je znatno drugačiji, barem se meni tako činilo.

Nosila sam ih neko vrijeme i onda odjednom: ne mogu ih više naći.. nema.. Pretražila sam cijelu kuću, zavirila u sve kuteve,ali od naočala niti n.. Ne moram niti pisati kako sam se osjećala, kao Shrekov magarac iz one reklame za jednu benzinsku pumpu..

I što sad.. za nove nemam, a ovima ni traga.. Kupila sam si neke puuuno jeftinije jer sam si jedino to mogla priuštiti, ali pogled iz te perspektive nikad mi se nije sviđao kao iz one...

I danas, kada sam kao i svi pretrpana obavezama i izdacima o onakvim naočalama mogu samo maštati, a ovih 50% možda bi moglo moju maštu pretočiti u stvarnost.
 ČESTITAMO POBJEDNICI NAGRADNE IGRE I POZIVAMO JE DA SVRATI S OSOBNOM ISKAZNICOM U GHETALDUS OMIŠ, TROG SV. MIHOVILA 1.
 

Ghetaldus Omiš