Radionica Google Adwords održana u Splitu

Hrvatska udruga poslodavaca Regionalni ured u Splitu u partnerstvu s Google Hrvatska održao je u sklopu programa Digitalna Garaža radionicu na temu Google AdWords. Iznimno zanimljivo predavanje je održala Matea Brstilo, predavačica više marketinških i informatičkih seminara u Algebri i predaje u sklopu projekta Google digitalna garaža.
Na radionici polaznici su mogli naučiti kako privući nove posjetitelje na web-lokaciju, povećati online prodaju, ostvariti više poziva ili potaknuti korisnike da se vrate. Posebno je bilo zanimljivo poslušati o trikovima oglašavanja, kako s malim budžetom prestići konkurenciju, kao i odgovor na pitanje što su "dugorepe" ključne riječi. U dinamičnom razgovoru, polaznici su dobili odgovore na pitanja kako pronaći svoj cilj i po ciljanoj publici odabrati gdje se oglašavati.

Izvor: HUP

Cilj ove inicijative je omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja malim i srednjim tvrtkama, a ovakve radionice će biti organizirane jednom mjesečno, kažu u HUP-u.

Male tajne digitalnog marketinga: 'Hrvati čitaju privatne mailove na poslu, a Skandinavci samo vikendima'