Dino Tomić na Instagramu.. o Instagramu

Naš mladi, poduzetni dugoraćanin Dino Tomić (Instagram profil Twixie Marketing), već mjesecima besplatno prenosi svoje znanje i iskustvo o digitalnom marketingu, a sad je u ovom korona nevremenu došlo i vrijeme da njegove savjete zainteresirani čuju i uživo. Virtualno, naravno, takva su vremena.
U ponedjeljak, 11.5.2020., s početkom u 20 sati Dino je zakazao Instagram Live druženje u organizaciji udruge Split Tech City.
- ”U Live edukaciji pričat ću o optimizaciji Instagram profila, optimizaciji objave, hashtag strategiji i načinu pisanja opisa na Instagramu. Naravno, sve optimizirano u smjeru razvitka nekog ‘businessa’. Govorit ću i o korištenju AIDA načina pisanja opisa za potrebe konverzije..” - najavljuje Dino.
Pa ako želite (sa)znati više...

Na Instagramu o Instagramu

Izvor: Split Tech City

Tako bi se ukratko mogla najaviti sljedeća edukacija Split Tech Cityja ponedjeljkom!  :-)
 
S obzirom na to da su društvene mreže kanal preko kojeg mnogi poduzetnici i poslovni subjekti dolaze do svojih klijenata, kupaca i partnera, sve je veća potražnja za stručnjacima koji znaju uspješno (tj. profitabilno!) voditi različite poslovne profile.
 
Zbog toga će se u ponedjeljak, 11.5.2020., s početkom u 20 sati prirediti Instagram Live druženje s Dinom Tomićem, digitalnim marketingašom koji stoji iza Instagram profila Twixie Marketing.
 
Na svom profilu Dino već mjesecima besplatno prenosi svoje znanje, a sad je vrijeme da njegove savjete čujemo i uživo, uz razgovor ugodni. Virtualni.
 
“Za internet marketing specijalista završio sam tečaj u Visokoj poslovnoj školi ASPIRA i od tada iza sebe imam još 19 tečajeva iz različitih područja u marketingu, uključujući tečajeve u CLICKFUNNELS i BILLY GENE MARKETING”, navodi Dino.
 
Odlučio se za Instagram kao prvu platformu na kojoj će započeti intenzivno raditi jer smatra da mu je upravo preko Instagrama najlakše izgraditi zajednicu ljudi koje interesira digitalni marketing.

”U Live edukaciji pričat ću o optimizaciji Instagram profila, optimizaciji objave, hashtag strategiji i načinu pisanja opisa na Instagramu. Naravno, sve optimizirano u smjeru razvitka nekog ‘businessa’. Govorit ću i o korištenju AIDA načina pisanja opisa za potrebe konverzije”, najavljuje.

Edukacija će biti namijenjena svima koji žele voditi društvene mreže, u ovom slučaju Instagram, drugim poslodavcima.
 
“Kako sam se puno puta susreo s rečenicom ’Mali od susjede će mi voditi to za manje novce’, a potom nakon mjesec dana taj mali dobije otkaz jer ne zna što radi, nakon ove edukacije publika će imati jasan uvid u to kako i na koji način se treba raditi na društvenim mrežama da se izbjegne taj problem”, objasnio je Dino.
 
Ukratko, imat ćete priliku saznati o sljedećim stavkama:
 
OPTIMIZACIJA INSTAGRAM PROFILA:
1. Optimizacija imena i usernamea
2. Optimizacija Biografije
3. Optimizacija Profilne slike
4. Optimizacija Highlight područja
5. Optimizacija boja
 
OPTIMIZACIJA OBJAVE:
1. Kvaliteta/vrijednost objave
2. Optimizacija lokacije, alt texta i tagiranja ljudi
3. Hashtagovi
4. AIDA način pisanja opisa
 
Edukativnim razgovorom s Dinom želimo vas upoznati s još jednom mladom osobom koja je (samo)edukacijom promijenila smjer svoje karijere, a na vama je da procijenite koliko mu (zasad!) uspješno ide! :)
 
Vidimo se uz čašicu (razgovora) u ponedjeljak navečer - 11.5. u 20 sati na Split Tech City Instagram Live-u!

Povezani članci

Who's Online

We have 90 guests and one member online

  • admin