1.HRL: Hrvatski dragovoljac - Županja 33:37

RK Hrvatski dragovoljac
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK ŽUPANJA  33:37
(18:20). U obostrano otvorenoj igri s mnogo golova i malo prekršaja bolje su se snašli gosti iz Županje. U 20. minuti utakmice Županjici preuzimaju vodstvo te ga ne ispuštaju do kraja utakmice. Zahvaljujući efikasnom Milišiću i Nadu, te sigurnom Rajkoviću na golu utakmicu mirno privode kraju. U ekipi Hrvatskog dragovoljca koja je razočarala svoje navijače igrom u obrani, bolji od ostalih (ali samo u napadu) bili su Stipičić i Plazibat. Premalo da bodovi ostanu "kući"...

1. HRL

Split, Gripe.

RK Hrvatski dragovoljac

Izvor: rkhd.hr

A što napisati o utakmici u kojoj smo primili 37 golova, koju poruku poslati?! Kažnjavali su gosti iz Županje svaku grešku obrane dragovoljca, a bilo ih je puno... Prvo poluvrijeme je na kraju ispalo dobro s obzirom koliko smo griješili, držali smo utakmicu u egalu do rezultata 18:18 međutim gosti do kraja poluvremena povisuju prednost na 18:20.

U drugom poluvremenu gosti vode po zgoditak razlike do rezultata 22:23 te se odvajaju na velikih 7 zgoditaka prednosti 24:31. Bila je to prevelika prednost koju su domaći igrači do kraja utakmice smanjili na četiri zgoditka razlike.

 

RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC" Dugi Rat

Glavaš (5+1), Gale 4, Plazibat 6, Vuković 2, Perić, Bajkuša 1, Klarić, F.Pleić 2,Ðonlić (2+0), I.Pleić, Radić 2, Galiot 3, Banović 4, Stipičić 8(4), Pivac 1, Jakeljić.
Trener: B.Nazor.

RK Hrvatski dragovoljac

RK "ŽUPANJA" Županja

Ivkić, Kopić 1, Galović , Janjić 3, Pejić, Dušanić 6, Nađ 8, Benaković 2, Milišić 11(3), Oršolić, Duvnjak 3(1), Galović, Filipović 3, Rajković (14+1), Vuković .
Trener: J.Pejić

RK Hrvatski dragovoljac

Sedmerci: H.Dragovoljac  6(4), Županja 5(4).
Isključenja: H.Dragovoljac  8, Županja 6 minuta.
Igrač utakmice: Mladen Milišić (Županja).

RK Hrvatski dragovoljac