Iza vruće rukometne rane

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KAŠTELA  22:14. Naporan vikend je iza nas, dojmovi polako ligaju na svoje misto. U subotu se u Kaštelima igrala Ml. kadetska liga - jug, krenuli smo na megdan domaćinu, ekipi mladih kadeta Kaštela. Bila je to utakmica u kojoj bi nam kiks bio korak unazad. Srićom ili kvalitetom, ostali smo u sedlu spremni za visok plasman i čekamo iduća rukometna iskušenja. U krizi smo (psihološkoj), tražimo potvrdu samopouzdanja. Kvalitetu imamo. Samo je triba i pokazat na utakmici sa nekom težinom. U kalendaru nas čeka Zadar kao prvi sljedeći izazov. Već idući vikend..

RUKOMET

Piše: Boško Nazor / rkhd.hr
Izvor: rkhd.hr


MLAĐI KADETI

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KAŠTELA  22:14

KADETSKA LIGA

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK ZAMET  26:32

Ovo su najlakše utakmice, nema se šta izvubit, a moš pokazat šta znaš bez pritiska. Igramo bez Pranje, Biloga i Vrkića. Bolest. Puno za nas, ali koga nema bez njega se može i mora. Zamet je u vrhu lige. ali bili su u problemima sve do 42 min.

Boško nazor

A onda stara priča, sve dobro napravljeno do tada prospemo jer nemamo ONO I ONOGA za lomljenje utakmice. Ali ovo je bila dobra priča jer imamo mi i ovako oslabljeni nešto šta vridi, istina, ne za velike stvari i ne u ovoj ligi, ali za budućnost u seniorima svakako da..


RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KOZALA. 14:23

Kozala je prvak države, a mi onako izraubani posli Zameta držali smo se do poluvremena junački. Falili smo puno zicera i polako počeli gubili korak i ritam za Kozalom. A onda je logično da i ovi momci šta manje igraju osjete snagu prvaka Hrvatske.

Sve u svemu idemo doma ka luzeri, ali bar smo pikazali zube. Je da su parili mlječni, no ljudi su bolji i to je to.

luzeri

Povezani članci

Who's Online

We have 130 guests and no members online