Iz Regije..

Ivan Krželj novi načelnik općine Zadvarje

Prijevremeni izbori u Općini Zadvarje održani su pošto je Vlada RH 23. siječnja ove godine razriješila načelnika općine, njegova zamjenika i općinsko vijeće. Kandidat Liste Grupe birača za načelnika općine Zadvarje u Splitsko-dalmatinskoj županiji Ivan Krželj na prijevremenim izborima osvojio je, prema prvim neslužbenim rezultatima, najviše glasova pobijedivši protukandidata iz HDZ-a Branka Krnića, a ta je lista osvojila i najviše glasova za Općinsko vijeće ...

ZADVARJE

Izvor: Hina

Za Ivana Krželja je prema neslužbenim rezultatima glasovlo 136 birača, to jest 66 posto od ukupno izašlih birača, dok je za Branka Krnića glasovalo 70 birača ili gotovo 34 posto, rekli su večeras Hini u Općinskom izbornom povjerenstvu u Zadvarju.

Na birališta je danas od ukupno registriranih 256 birača izašlo 206. Dva glasačka listića bila nevažeća, kažu u povjerenstvu.

Na temelju neslužbenih rezultata prijevremenih izbora može se reći da će u novom sazivu Općinskog vijeća Zadvarje biti 4 vijećnika Liste Grupe birača Ivana Krželja, 2 vijećnika koalicije HDZ/HDS i 1 vijećnik HNS – Liberalnih demokrata, rekao je dosadašnji načelnik Općine Zadvarje Boris Krnić.