Tonči Bauk preuzeo dužnost načelnika Općine Dugi Rat

Ponedjeljak. Prvi radni dan u novom radnom tjednu. I dok je za sve nas i za Ivu Tomasovića danas još jedan "business as usual" ponedjeljak, za friško i novoizabrane načelnike i gradonačelnike je danas bio sve samo ne običan radni dan.
Mijo Dropuljić i službeno je danas od mog imenjaka preuzeo dužnost vođenja Općine Podstrana. Ivica Puljak je danas u Banovini preuzeo još jedan izazov, možda i ponajveći (jer što je Higgsov bozon prema Splitu gradu?) u svojoj karijeri, vođenje grada Splita i njegovih žitelja i okolice, a tu i mi spadamo ("Rivijera Split"), u sjajniju i berićetniju budućnost. Sritno, gradonačelniče!
Tonči Bauk, naš novi načelnik, nije čekao na ponedjeljak. Još je u petak preuzeo "ključe Općine", odnosno predstavio se djelatnicima Općine Dugi Rat, preuzeo dužnost načelnika Općine od svog prethodnika Jerka Roglića te popričao s svojim novim radnim kolegama... Ako se po jutru (i petku) dan poznaje, mogle bi ovo biti obećavajuće četiri godine (ili više..) za nas i naše općinare. Poželimo novom načelniku puno vještine, upornosti, podrške i sreće na podizanju kako kvalitete života sviju nas, tako i standarda vođenja i upravljanja te načina rada i življenja u ovim našim malim mjestima, ovom nepropupalom cviću Mediterana i Europe 21. stoljeća.
I naravno, zahvalimo se na odlasku Jerku Rogliću i prošloj garnituri vijećnika, na svemu (dobro) učinjenom u prethodnim mandatima koje su proveli na čelu naših malih mjesta na rubu vala.
Ponedjeljak je, ta zna se, samo novi radni dan u novom radnom tjednu...

Piše: Mladen Banović
Foto gore: Ante Čizmić / Cropix

Soline

Povezani članci

Who's Online

We have 221 guests and one member online

  • admin