Predavanje o mogućnostima studiranja u inozemstvu

Informativno predavanje o mogućnostima studiranja u inozemstvu prvo je događanje u splitskom Klubu Zona u listopadu 2019. Predavanje će se održati u četvrtak, 3. listopada, u 18 sati.  - Bit će to prilika za informirati se o mogućnostima studiranja u Velikoj Britaniji, Danskoj, Nizozemskoj i drugim zemljama svijeta, ali i za saznati više o profesionalnom usmjeravanju, programima srednjoškolske razmjene, tečajevima jezika te programima volontiranja i usavršavanja - poziva Morana Erdelja iz BHV Education, ističući njihovih 25 godina savjetovanja i više od 10 tisuća uspješnih polaznika raznih obrazovnih programa.

Izvor: InfoZona.hr

Predavanje je ujedno i prvo događanje u sklopu "Time to move" kampanje u kojoj Info zona sudjeluje kao jedan od multiplikatora Eurodesk mreže u Hrvatskoj, informacijske mreže Europske komisije koja mladima pruža informacije o njihovim mogućnostima za mobilnost, europskim programima i natječajima te ih potiče da postanu aktivni europski građani.

Cilj kampanje je poticanje mladih na mobilnost, odnosno informiranje o mogućnostima za volontiranje, stažiranje, studiranje i putovanje u Europi i izvan nje.

Povezani članci

Who's Online

We have 107 guests and no members online