Predizborno sučeljavanje novih načelnika

U svetu nedjelju, na Dan državnosti održati će se drugi krug lokalnih izbora za načelnika Općine Dugi Rat u kojem će zainteresirani mještani Općine Dugi Rat, kojima ne bude lino prošetati se do izbornog mjesta, potezom olovke zaokružiti jednog od kandidata od ponuđena dva koja su dobil najviše naših glasova u prvom krugu izbora. A oni su: Frane Marčić (HDZ) i Tonči Bauk (NL).
Ako ima još netko tko ih ne zna ili je neodlučan za koga glasati, mlada facebook ekipa agilnih sumještana okupljenih oko facebook stranice "Dugi Rat Vijesti" priređuje predizborno sučeljavanje ova naša dva kandidata za novog načelnika koje će se održati u prostorima Kina "Dalmacija" Dugi Rat u četvrtak, 27.05. s početkom u 20 sati, a koji će odgovarati na pitanja Dina Banovića, blagoglagoljivog voditelja sučeljavanja.
Koncept emisije je jednostavan, voditelj će postavljati pitanja kandidatima, a oni će odgovarati na njih, a kandidati si mogu i međusobno postavljati pitanja. Zbog velepošasti i epidemioloških ograničenja svaki kandidat u dvoranu može povesti četiri osobe u pratnji, a na sučeljavanje je pozvana i po jedna osoba sa svake liste koja će sačinjavati novo općinsko vijeće. No zato će prijenos ići uživo, preko Facebooka stranice Dugi Rat Vijesti, sve do Japana, pa i dalje, a naknadno će biti objavljena i snimka sučeljavanja. Meštar od tehnike će biti naš friški mladoženja Marko Vrkić, koji je i inicijator sučeljavanja, te uredništvo FB DRV i mladi gospodin voditelj Dino Banović (... šalu na stranu, jesu li FB DRV mogli zvati voditeljicu da vodi ovaj program, ta tko će gledati tri muška na stejđu, puno je tu testosterona... pa molim zato da se zove voditeljica Lea Pavić, još nije kasno...), koji je ujedno i organizator sučeljavanja. Naši sumještani zaslužuju pobliže upoznati kandidate za načelnika, što je ujedno jedini i temeljni motiv ovog projekta, kažu mladi DRV fejsbukaši.
Nadajmo se da će sve to proteći primjereno, kako i dolikuje samim kandidatima i funkciji na koju se kandidiraju te razini javnog dijaloga kakav postoji i njeguje se u našoj sredini, u našoj lipoj i šesnoj (i punoj razvojnih, eko i svih drugih problema) Općini Dugi Rat!
I neka nam je sritno koga god od ova dva naša odlična kandidata naposljetku, voljom akivne i zainteresirane većine, u nedjelju izabrali!

SNIMKU sučeljavanja možete pogledati ovdje.

Piše: Mladen Banović

Who's Online

We have 81 guests and no members online