Rukomet: Dino Banović pojačao Kaštelane

Jedan od ponajboljih desnih vanjskih igrača Hrvatske Dino Banović ovoljetno je pojačanje rukometnog kluba Ribola Kaštela, koji planira povratak u Premijer ligu hrvatskog rukometa. Uz našeg Dugoratskog bombardera Kaštelani su potpisali još tri iskusna igrača: Nikolu Šolića, Lovru Klasanovića i bivšeg kapetana Matka Bujasa, piše Kaštela.org.
Dino Banović ponikao je u Hrvatskom dragovoljcu iz Dugog Rata, zbog čega ga često nazivaju Dugoratskim bombarderom. Svoju rukometnu karijeru nakon Dugog Rata kratko je nastavio u Njemačkoj, a potom u RK Split. Iz Splita je Banović 2014. godine stigao u Kaštela, a s kaštelanskim klubom u sezoni 2015/16 u Premijer ligi opravdava svoj nadimak Dugoratski bombarder i sa 133 postignuta pogotka najbolji je strijelac kluba. Kada su Kaštelani ispali iz Premijer lige Banović se vratio Dragovoljcima u svoj Dugi Rat, gdje je nastavio s odličnom igrom i visokim prosjekom golova po utakmici. U protekloj sezoni bio je u redovima RK Moslavina iz Kutine, koja je izborila nastup u najboljoj krvatskoj ligi.
- Vratio sam se u klub s velikim ambicijama za narednu sezonu i iskreno sam sretan. Želja za dolaskom je bila obostrana i zadovoljni smo što se sve završilo kako smo željeli. Velika mi je čast što ću u narednoj sezoni opet nositi dres RK Ribola Kaštela i nadam se da ću ispuniti očekivanja kluba i pomoći u ostvarenju cilja povratka u Premijer ligu – kazao je na potpisivanju ugovora Dino Banović.
Poželimo mu od srca sve najbolje, naravno osim u utakmicama s Hrvatskim Dragovoljcem.

Izvor: Kastela.org
Foto gore: Jakov Sučić

Povezani članci

Who's Online

We have 228 guests and no members online