ULTRA Europe festival 2017. u Splitu

Potvrđeno je da će se peto, jubilarno izdanje ULTRA Europe festivala održati u Splitu na stadionu Poljud od 14. do 16. srpnja 2017. Festival u Splitu jedini je ULTRA festival koji nosi dodatni naziv Europe’s Premier Destination Music
Festival
jer, uz vrhunsku elektronsku plesnu glazbu, stavlja naglasak na Split, Dalmaciju i ljepote hrvatske obale. Split će u zadnjoj godini trajanja petogodišnjeg ugovora još jednom ugostiti više od 150.000 posjetitelja, a bogat glazbeni program pod nazivom Croatia Music Week trajat će od četvrtka, 13. srpnja do srijede, 19. srpnja u Splitu te na Braču, Hvaru i Visu.

ULTRA EUROPE 2017. SPLIT

Svi koji planiraju doći na peti ULTRA Europe festival već se mogu pred-registrirati kako bi mogli kupiti karte po "Early Bird“ cijenama. Više detalja o programu i lokacijama festivala moći će se pronaći na web stranici te na Facebook stranici festivala.

ULTRA je jedan od najvećih svjetskih EDM festivala koji se održava na 5 kontinenata i 10 lokacija, među kojima su neki od najvećih svjetskih gradova: Miami, Rio De Janeiro, Singapore, Tokio, Santiago De Chile, Seul, Hong Kong, Bangkok i Buenos Aires.