ULTRA Europe 2022. se vraća kući

Organizatori festivala ULTRA Europe potvrdili su da se ponajveći europski party elektroničke plesne glazbe vraća kući, u Split, koji će tako biti domaćin i osmog izdanja festivala, koji će se održati od 8. do 10. srpnja 2022. godine na Parku Mladeži, nakon čega slijedi destinacijsko glazbeno putovanje i odlazak na Brač, Hvar i Vis. Naravno, posebna pažnja bit će posvećena provođenju i poštovanju svih mjera vezanih uz covid-19, kako bi cijelo događanje i sve destinacije bile sigurne za posjetitelje, poručili su iz organizacije.
S više od 9 milijuna posjetitelja, Hrvatska je proglašena najuspješnijom i najsigurnijom europskom turističkom destinacijom u 2021. godini, što je samo dodatna potvrda da će Split, Dalmacija i Hrvatska biti ne samo spremni i sigurni za ljeto 2022, nego i u samom vrhu najpoželjnije destinacije turistima iz cijelog svijeta.

Izvor: Ultra Europe, Dalmatinski portal

Osmo izdanje festivala službeno započinje u četvrtak, 7. srpnja 2022., kada je na rasporedu Opening Party, nakon čega slijedi trodnevni ULTRA Music Festival na Parku Mladeži u Splitu, od 8. do 10. srpnja.

Slijedi ULTRA Brač, koji će se tradicionalno održati u jednom od najljepših otvorenih klubova na Mediteranu, 585 Clubu. Već sljedećeg jutra, 12. srpnja, putuje se na najsunčaniji hrvatski otok gdje posjetitelje očekuje malo drugačije iskustvo i osvježeni programski koncept. Popodnevni beach party se seli na Paklene otoke, gdje će se osim programa ULTRA Beach održati i večernji program Resistance Hvar, u Carpe Diem Beach Clubu. Resistance Closing Party Vis zadnja je destinacijska stanica, a održat će se 13. srpnja, u intimnoj i ekskluzivnoj atmosferi 200 godina stare tvrđave Fort George na Visu, poznatije pod imenom Fortica.

Što se sve sprema i kako će se obilježiti dugoočekivani povratak festivala u Split, saznat će se u narednim danima i mjesecima

Povezani članci

Who's Online

We have 320 guests and no members online