Moto susret MK Omiški Gusar na Velikoj plaži u Omišu

Od 21. do 24. rujna na Velikoj plaži u Omišu održava se tradicionalni Međunarodni moto susret Moto Kluba Omiški Gusar. Tisuća, dvije bikera i ljubitelja ovog "lifestylea" na kraju sezone sjatiti će se na produženi vikend u gradić na ušću Cetine u potrazi za druženjem s prijateljima i istomišljenicima te zabavom. Organizatori iz MK Omiški Gusar posvetili su ovo izdanje svog tradicionalnog partija vatrogascima, koji su opet imali doslaovno vruće ljeto na brojnim (za)kutcima naše Dalmacije. Party je humanitarnog karaktera pa znajte da donirana i prikupljena sredstva ove godine idu našim vatrogascima. Na Info pultu u danima susreta biti će ažuran popis događanja na moto partiju, a u ovoj najavi u nastavku donosimo samo dosad najavljena događanja.. Eto, vidimo se i ove godine krajem rujna na velikoj moto fešti na Velikoj plaži..

Međunarodni moto susret MK Omiški Gusar na Velikoj plaži u Omišu

Piše: MB


ČETVRTAK, 21.9.

Onaj tko stigne do 18:30 na party, imat će večeru, ali mora si je sam uloviti :-)

Dakle, ide se s koćom ali i kaićima na more, baciti će se mriže i mrižice, pokoji parangal, kasnije ćemo to izvadit.. i eto večere! :-)

U 21:00 h, ta zna se - TAMBURAŠI! - čeka nas opet velika slavonsko - dalmatinska fešta uz odličnu spizu i još bolju glazbu...
PETAK, 22.9.

Prije podne je slobodno vrijeme za kupanje i šetnje i "kafenisanje" po Omišu.

U 13:30 kreće PANORAMSKA VOŽNJA - ovom vožnjom želimo vam dočarati samo mali dio onoga sa čime su se susreli i naši vatrogasci ovog ljeta.

Slijedi potom povratak u Omiš te ispred CLUB HOUSE-a druženje sa vatrogascima i njihova prezentacija.

Nakon toga vraćamo se na Veliku plažu gdje od 20:00 kreće glazbeni program koji će potrajati sve do 02:00.
SUBOTA, 23.9.

Prije podne je slobodno vrijeme za kupanje, sunčanje, nadamo se da će biti ljepog vremena, a ako i ne bude.. Grad je vaš. Uživajte!

U 15:00 kreće DEFILE! A di ćemo ovi put!? U POLJIČKU REPUBLIKU!. Neki su čuli, neki nisu, neki znaju, neki ćetek naučit i vidit... upoznati ćemo Vas s drevnom Poljičkom Republikom, našim Poljicima, bit će zanimljivo... Naravno tu je i gratis ručak za sve sudionike defilea, bikerska klasika, fažol-grah-pasulj..

Povratak u kamp na plaži je do 18:00 jer već u 18:30 kreću moto igre! Malo ćemo se zabaviti do glazbene večeri.

U 20:30 tribali bi neki bandovi već počet svirat, pa iza njih još neki i još neki do tamo sve nekih sitnih jutarnjih sati. Točnije informacije i nazive bendova objaviti ćemo u idućim informativnim emisijama.

Kao šta smo već na početku rekli moguće su manje izmjene, nećemo ništa izbacit možemo samo nešto nadodat, znači da bi moglo toga biti još.. Omiški bikeri će se opet potruditi da svima koji dolazite učine što lipši i ugodniji boravak u svom mistu.

Stoga, DOĐITE U MIRU ILI STOJTE DOMA! Gusarski pozdrav svima i vidimo se.. na plaži!

omiški mot party


NEDJELJA, 23.9.

Gusarski doručak na plaži, još jedna kava s ekipom u gradu,... i lagani odlazak kućama.

Who's Online

We have 88 guests and no members online