Moto susret MK Omiški Gusar: Bura ukrala show TBF-u

Kao i svake godine do sada, MK "Omiški Gusar" će i ove godine organizirati veliki moto susret, 19-ti po redu, nadolazećeg vikenda na velikoj gradskoj plaži u Omišu. Dođite u miru ili ostanite doma. Program događanja je sljedeći:
Četvrtak - potezanje mriže, što ulovite to se i spizaje, a navečer su TAMBURAŠI! Počinju i prijave za moto igre (u subotu popodne).
Petak - vožnja brodom do Brača, panoramska vožnja (ako bude zainteresiranih). MK Brod, kao i svih godina do sada sa sobom donosi Slavonske specijalitete, pa ćemo se lipo počastit zajedno sa svima vama. A Free Riders družina će vas dočekat na ulazu sa ubitačnom majkom svih rakija (šljivom). Bit će bogata spiza, jer ovaj susret su Slavonci "preuzeli", pa će biti njihovih i naših delicija. Od kotlovine, odojka pa do janjetine..
Naravno tu je i naš SOPARNIK!
Subota - prije podne je slobodno, da se oporavite od petka. DEFILE je u 14 sati, a u sklopu defilea je i ručak za sve sudionike ispred kluba MK OMIŠKI GUSAR. Povratak kamp gdje onda kreću moto igre (napomena: nagrade su vrijedne pažnje).
Nedjelja - Kava i doručak u prostorijama kluba.

Izdvajamo glazbeni dio Omiške moto fešte:
Četvrtak - TAMBURAŠI!
Petak - DJ Reed Queen, Na Potezu (rock grupa iz Omiša), Tree Cheery i Ljuta Kuća (country bend iz Sinja).
Subota - DJ Reed Queen, Romeo i Visoki Napon, THE BEET FLEET (TBF) !! i na kraju - Ljuta Kuća.

MK Omiški Gusar priređuje ovog vikenda moto susret na plaži

Povezani članci

Who's Online

We have 88 guests and no members online