17. Moto susret MK Omiški Gusar

MK "Omiški Gusar" i ove godine organizira svoj tradicionalni međunarodni moto susret. 17. Moto susret održati će se na Omiškog plaži ovog vikenda, od 22.-25.rujna 2016. Već u četvrtak u popodnevnima satima počinje lagano zagrijavanje s glazbom sa razglasa i dobrodošlicom za prve mote goste Omiša, a navečer je nešto što Tonči ne propušta, standardno odlična tamburaška zabava u šatoru na plaži. Naravno, bit će štagod za popit i pojist, a tko smi ovu lipu fuzijsku tradiciju prominit..

Izvor: FB MK Omiški Gusar

PETAK

10:00 - Panoramska vožnja velikim brodom uzduž lipe omiške rivijere... ako ne bude nevere..
15:00 - Karavana "Za Život" i Demo Team uz pomoć MUP-a PP Omiš održat će prezentaciju sigurne vožnje i organizirat poligon spretnosti. Sve će se dešavat na parkingu isprid gusarskog "Club House" uz dobru glazbu. Vidio se isprid kluba u velikom broju pa će te saznati ostatak priče na licu mista!
20:00 - početak zabavnog programa - rock glazbena večer - bendove objavljujemo za koji dan... Naravno, bit će i golišave štanga teta koje će pokazati svoje plesno umjeće... ko zna šta će sve još pokazat... misusovo!
02:00 - Fajront muzičkog dijela programa... i početak off-programa u plićaku i na plaži..


SUBOTA:

12:00 - Moto igre... malo ćemo se kupat, bacat, veslat, potezat...
15:00 - Defile! Laganini (penzija) vožnja, pa ćemo svi čoporativno udrit po fažolu! A posli se nemojte igrat vatrom..
20:00 - Početak subotnjeg muzičkog programa - dakuće nego Rock glazbena večer... i opet one golišave štanga tete i vrući ples...

SVETA NEDILJA:

04:00 - This is The End... Kraj glazbenog programa... i početak off-programa po želji..
08:00 - Kavica - kolaćić i šta li već bude i ispraćaj gostiju uz dobre želje za sritan put kući!

Povezani članci

Who's Online

We have 82 guests and no members online