Software StartUp akademija: Kako ideje pretvoriti u uspješne aplikacije

U četvrtak, 5. studenog u 17 sati u sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice u Splitu održat će se uvodno predavanje Software Startup Academije na kojem će svi zainteresirani moći iz prve ruke saznati kako ideje pretvoriti u uspješne aplikacije, te kako krenuti s programiranjem i što je potrebno za pobjedu. To će im objasniti prošlogodišnji pobjednici Software Startup Akademije (SSA), Ana i Ivana iz CabUp tima. Nemojte dozvoliti da dobre ideje ostanu samo ideje. Ovogodišnji fond nagrada Software StartUp akademije je 40.000 kn, a finale će se održati na WinDays konferenciji 2016. o čemu će više govoriti gosti predavači, Tomislav Tipurić i Nina Šindija iz Microsofta Hrvatska..

Dođite u Sveučilišnu knjižnicu i doznajte sve o izradi aplikacija

Izvor: DalmacijaNews

Službeno predstavljanje i otvorenja će se, ponovimo, održati u četvrtak u 17 sati u multimedijalnoj dvorani sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice u Splitu.

Prijavi se, okupi tim, stekni znanja i vještine i osvoji sredstva za realizaciju svoje startup ideje. Nemoj propustiti tehnička (MIC, FESB) i poslovna (Ekonomski fakultet) predavanja,rad u timovima i konzultacije s mentorima – kreni u razvoj od ideje do gotovog proizvoda. Prijave su do 1. prosinca 2015.

Službene prijave i informacije na webu: http://startup.msacademic.hr
Facebook stranica: https://www.facebook.com/events/473262709541944