Opasne ideje "ekstremnog" Centra

Druga, velika konferencija Centra "Opasne ideje 2 – Sve dobro što ste oduvijek željeli Hrvatskoj, a nitko se nije usudio provesti“, okupila je u subotu u Zagrebu niz stručnjaka koji su predstavili ideje za budućnost Hrvatske.
Prema riječima predsjednika Centra Ivice Puljka, na ovakvim okupljanjima vidimo kakva Hrvatska može biti jednom kada HDZ bude u oporbi.
- "Hrvatska je danas u ovakvom stanju zato što njom vlada negativna selekcija, a negativna selekcije boji se svake opasne, dobre i realne ideje. Kada na javnim natječajima pobjede najbolji, onda nema mjesta za one koji pobjeđuju samo zato što imaju stranačku iskaznicu“ - poručio je Puljak, dodajući da se klijentelizam, nepotizam i korupcija boje svake ideje koja mijenja sadašnje stanje.
- "Stare politike boje se svake reforme. Zato okupljamo ljude otvorenog uma koji se ne plaše testirati i opasne i najbolje ideje. Pozitivna selekcija ne plaši se natjecanja niti komunikacije vlastitih ideja. Takvu Hrvatsku želimo i takvu Hrvatsku ćemo izgraditi“ - zaključio je predsjednik Centra.
Snimku konferencije možete pogledati na popularnom Jubitu

Izvor: Centar

Drugo izdanje velike konferencije Centra "Opasne ideje - Sve dobro što ste oduvijek željeli Hrvatskoj, a nitko se nije usudio provesti", održat će se ove subote u Zagrebu. Opasne ideje za bolju budućnost Hrvatske predstavit će stručnjaci iz raznih područja. Konferencija se održava u hotelu The Westin Zagreb s početkom u 10 sati, pa povirite ako ste već u Zagrebu.

Povezani članci

Who's Online

We have 138 guests and no members online