Tjedan dobrote u Le Méridien Lav hotelu

kap za slapVodeći se geslom "Dobro je činiti dobro", Le Méridien Lav hotel je odlučio brojnim humanitarnim akcijama obilježiti tjedan od 13. - 19. prosinca, prigodno ga nazvavši "Tjedan dobrote". Cilj ove akcije je u danima radosti i darivanja pomoći onima kojima je pomoć najpotrebitija. Akcije unutar tjedna uključuju sakupljanje odjeće za potrebe Caritasa, sakupljanje igračaka za domove koji skrbe o nezbrinutoj djeci, dobrovoljno darivanje krvi, podjelu darova za djecu zaposlenika, humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za teško nastradalu samohranu majku troje djece iz Omiša, te susret sa štićenicima dječjeg doma Maestral kojima je organiziran  jednodnevni boravak uz vodene radosti na unutarnjem bazenu te ručak i druženje s kulinarskim majstorima, kao i razne druge aktivnosti koje će koristiti lokalnoj zajednici...


DOBRO JE ČINITI DOBRO

Izvor: Slobodna Dalmacija

Tjedan dobrote nastavlja se već tradicionalnom svečanošću dodjele Oscara Humanosti 15.12. u organizaciji Zaklade Kap za slap, Rotary kluba Split Plus i agencije Libor.

kap za slap

Le Méridien Lav je i ove godine pokrovitelj svečane večere dok su svi prihodi ove humanitarne svečanosti namijenjeni zakladi Kap za Slap.

Cijeli tjedan kulminirat će malonogometnim turnirom 18.12. u maloj dvorani Spaladium arene, a sav prihod kotizacije direktno se uplaćuje na račun UNICEF-a Hrvatska te ide u svrhu pomoći akciji „Stop nasilju među djecom“.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 172 guests and no members online