Zanimljivosti..

Usred krize, evo Dana hrvatskog luksuza

Vrhunska ledena vina, šampanjac sa zlatnim listićima, nakit pred kojim su padale i hollywoodske trendseterice, sapun od kozjeg mlijeka, hrvatski kavijar i namještaj - tek su neki od izložaka domaćih proizvođača koji će se prezentirati zadnjeg vikenda ovog mjeseca u splitskom hotelu Le Meridien Lav. Riječ je o Danima hrvatskog luksuza, koji će od 28. do 30. studenoga okupiti 25 vrhunskih domaćih izlagača, od kojih su neki poznatiji na stranom nego na domaćem tržištu ...

U SPLITSKOM HOTELU ‘LE MERIDIEN LAV’ OD 28. DO 30. STUDENOGA NASTUPA 25 IZLAGAČA

Usred krize, evo Dana hrvatskog luksuza

Piše: T. Šimundić Bendić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


- Split nije slučajno izabran za mjesto na kojem će se prvi put u Hrvatskoj na jednom mjestu ekipirati izlagači što nude istinski luksuz i dizajn, viziju, kvalitetu i prepoznatljivost. Prvi će dan biti zaokružen revijom i manjim performansima izlagača, a posljednji dražbom na kojoj će se prikupljati novac za školovanje djece iz sirotišta nakon 18. godine na druženju s novinarima je navela Marija Raić Dujić, pojasnivši i kako će ulaznica za prvi dan stajati 150 kuna, a za preostala dva po 50.

Namještaj Kare dizajna

Namještaj Kare dizajna

Sajam će biti i prodajnog karaktera, a ima novčani i darovni fond za posjetitelje. Organizator mu je zagrebačka agencija Frka usluge.

Povezani članci

Who's Online

We have 129 guests and no members online