U Lavu kongres malih i srednjih poduzetnika

Četvrti kongres malih i srednjih poduzetnika održat će se 17. travnja u hotelu Le Meridien Lav, priopćeno je danas iz Hrvatske udruge poslodavaca (HUP). Tema ovogodišnjeg Kongresa, kojeg organizira Hrvatska udruga poslodavaca - Udruga malih i srednjih poduzetnika, je "Financiranje i poticanje malog i srednjeg poduzetništva". Poduzetnici će imati priliku upoznati se sa programom financijskih potpora za mala i srednja poduzeća te s načinima dobivanja bespovratnih potpora i sredstava pretpristupnih fondova, dok će i poduzetnici početnici moći saznati kakve su mogućnosti financiranja njihovog poslovanja ...

Izvor: HINA
 
Suorganizatori Kongresa su Grad Split i Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, ispred kojega će ministar Damir Polančec prisutne upoznati s najnovijim programima Vlade za poticanje malog i srednjeg poduzetništva u 2008. godini te s IPA pretpristupnim fondovima.
 
Ministarstvo turizma
predstavit će nove i već postojeće programe poticanja poduzetništva u turizmu.
 
Cilj je Kongresa upoznati male i srednje poduzetnike s novim mjerama za poticanje poduzetništva te dati uvid u izvore financiranja poduzetništva.
 
Tako će poduzetnici na Kongresu imati priliku upoznati sa programom financijskih potpora za mala i srednja poduzeća te s načinima dobivanja bespovratnih potpora i sredstava pretpristupnih fondova, dok će i poduzetnici početnici moći saznati kakve su mogućnosti financiranja njihovog poslovanja.
 
Također će sa svojim kolegama moći razmijeniti konkretna iskustva s područja financiranja poduzetništva.

Povezani članci

Who's Online

We have 89 guests and no members online