GASTRO: Zlatna medalja Srednjoj školi 'Jure Kaštelan'

Marijana Sovulj osvojila je zlatnu medalju na GASTRO 2011U utorak 19. travnja učenica Omiške srednje škole "Jure Kaštelan" Marijana Sovulj je osvojila zlatnu medalju na 31. državnom i međunarodnom  natjecanju ugostiteljskih i turističkih škola GASTRO 2011. Natjecanje se održavalo od 17. do 19. travnja u Supetru na otoku Braču. Zbog velikog interesa škola i ukupne javnosti, u suradnji s CARNET-om i Turističko – ugostiteljskom školom iz Splita, omogućeno je bilo praćenje provedbe dijela GASTRA 2011. putem interneta i videokonferencija. U školi je organiziran svečan doček u skladu s filmskim očekivanjima, od crvenog tepiha sa škljocanjima aparata do šampanjca u ravnateljevu uredu ...


GASTRO 2011

Zlatna medalja Srednjoj školi 'Jure Kaštelan' Omiš

Izvor: SŠ 'Jure Kaštelan'

Natjecateljice i njihove mentorice dočekao je ispred škole ravnatelj kao i dio nastavničkog osoblja s učenicima 2. h i 3. h razreda.
Ravnatelj Srećko Zelić za osvojeno prvo mjesto u disciplini Pripremanje menija uručio je cvijeće Marijani Sovulj i njezinoj mentorici Ljubici Lelas te za osvojeno sedmo mjesto u disciplini Izrada hladnog eksponata učenici Moniki Sovulj i njezinoj mentorici Dušanki Pandža.

Čestitamo na vrhunskim rezultatima i vjerujemo da će ovaj uspjeh  potaknuti nove generacije da prepoznaju čar ovoga zanimanja kao i kvalitetu osoblja naše škole koja ih može osposobiti za izvrsne stručnjake.

Marijana Sovulj osvojila je zlatnu medalju na GASTRO 2011