Smotra sveučilišta kao virtualni đir

Budući studenti Sveučilišta u Splitu ove godine po prvi puta imaju priliku upoznati se sa Sveučilištem putem virtualne Smotre, koja je dostupna na internetskim stranicama www.unist.hr/smotra. Na taj način svi zainteresirani za nastavak obrazovanja mogu saznati sve informacije o Sveučilištu, odnosno njegovim sastavnicama, studijskim programima i studentskom životu. Putem virtualne šetnje, koja je napravljena u HDR-u i kompatibilna sa svim mobitelima, tabletima i računalima, moguće je zaviriti u atrije, predavaonice, laboratorije, referade te saznati sve potrebne informacije kako upisati željeni studij. Ovim putem svaki učenik diljem svijeta može iz svog doma krenuti u razgledavanje fakulteta putem virtualne šetnje u 360 stupnjeva i doživjeti kako je biti student na Sveučilištu u Splitu ...

VIRTUALNA SMOTRA SPLITSKOG SVEUČILIŠTA

Piše: Franka Babić
Izvor: Universitas


On-line Smotra je popraćena opsežnim video, fotografskim i tekstualnim materijalom, koji budućim studentima pobliže predočavaju ljepote Splita, prostorne kapacitete sastavnica Sveučilišta.

No, to nije sve, jer se učenici putem on-line Smotre upoznaju i sa studijskim programima, uvjetima studiranja i, što je posebice važno, s mogućnostima nakon završetka studija.